Pengos

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Bra service
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Flera legitimeringsalternativ
  • Snabba utbetalningar
  Nackdelar:
  • Godkänner få ansökningar
  • Relativt dyra lån

  Pengos har upphört!

  Adacta Investment Group AB, som ägde bolaget Pengos har blivit nekade tillstånd hos finansinspektionen. Bolaget har även gått i konkurs och erbjuder således inga tjänster inom snabblån längre.

  Jämför andra långivare av snabblån

  Tidigare betyg

  Popularitet

  Pengos har lockat en hel del användare på Sverigekredit till sin tjänst med smslån och mycket kan bero på att det är en av de äldre långivarna av snabblån som många känner till. Det är hundratals användare som väljer att besöka Pengos på Sverigekredit varje månad.

  Godkända ansökningar

  Historiskt sett har Pengos presterat väldigt dåligt när det kommer till att godkänna ansökningar. Av flera hundra besökare så är det endast en handfull användare på Sverigekredit som ansöker och får sina lån godkända. Med tanke på att Pengos kan godta betalningsanmärkningar så blir det ett lågt betyg här.

  Trygghet och Service

  Vi har inget att kritisera när det kommer till trygghet och service. De användare som får sina lån godkända hos Pengos får ett bra omhändertagande och god service, det är vår erfarenhet av långivaren.

  Servicen är bra med generösa öppettider och utbetalningar samma dag så länge ansökan kommer in tidigt och att snabb utbetalning kan ske till den bank du använder. Hemsidan är enkel, tydlig och informativ samt smidig att ansöka på.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren hos Pengos är generösa och borde göra att de godkänner fler ansökningar än de gör. Utöver en sedvanlig kreditprövning och bedömning av din ekonomi, så behöver du endast vara Folkbokförd i Sverige och vara mellan 18-72 år.

  Kvaliteten på tjänsten tycker vi håller hög nivå. Ett lån hos Pengos är flexibelt och det täcker de allra flesta behov när det kommer till belopp, löptider, legitimering, ansökning med mera. Vi upplever att det överlag är en bra och konkurrenskraftig tjänst.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden