Goodcash

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ett av Sveriges 50 företag med högst kreditvärdighet.
  • Beviljar även lån till de som har en betalningsanmärkning.
  • Tar inte ut någon uppläggningsavgift.
  Nackdelar:
  • Försenade betalningar kan medföra dyra avgifter.
  • Kortaste återbetalningstiden är på 1 år.

  Om långivaren

  Goodcash.se, drivet av Prioritet Finans AB, står ut som en pålitlig och stabil aktör inom kreditmarknaden. Med sitt unika engagemang i kundtrygghet, har företaget utmärkt sig med en imponerande prestation – det är ett av endast 51 företag i Sverige som har bibehållit högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes system från 1991 till 2023. Denna enastående bedrift har gett dem ett prestigefyllt diamantdiplom, vilket bekräftar deras stabilitet och tillförlitlighet över två årtionden. 

  Denna imponerande track record återspeglar Goodcashs fokus på att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och säkerhet. Med en policy som värderar din framtida ekonomiska potential över din tidigare ekonomiska historia, står Goodcash.se ut som en flexibel och förstående långivare. De gör det enkelt och smidigt för dig att ansöka om lån online, även om du har en gammal betalningsanmärkning, vilket är en frisk fläkt i dagens allt strängare finansiella klimat. Företaget erbjuder dig möjligheten att ansöka om lån utan säkerhet från 10 000 kr till 50 000 kr. Med Goodcash.se får du en partner som är redo att stödja dig i din ekonomiska resa.

  Goodcash.se erbjudande

  Goodcash.se erbjuder kunder möjligheten att ansöka om lån utan säkerhet på från 10 000 kr och upp till 50 000 kr. Du som Låntagare kan välja en återbetalningstid på från 1 år och upp till 8 år. Skulle du senare vilja betala tillbaka lånet i förtid så finns den möjligheten.

  Företaget kan bevilja lån även till den som har betalningsanmärkningar.

  Vid godkänt lån sätts pengarna in på låntagarens konto inom två arbetsdagar. Med bättre ränta och villkor än andra är Goodcash.se ett bra alternativ.

  Ränta och övriga kostnader

  Goodcash.se tar varken ut några årsavgifter, startavgifter eller aviseringsavgifter.

  Ett exempel på lånevillkor hos Goodcash är ett lån på 30 000 kronor över en period på 60 månader. Om du följer den avtalade återbetalningsplanen blir den effektiva årsräntan 29,00 % och den nominella fasta årsräntan 25,74 %. Din månadskostnad blir då 894 kronor. Totalt kommer du att betala tillbaka 53 640 kronor under lånets löptid, vilket innebär att den totala kostnaden för ditt lån blir 23 640 kronor.

  Webbplats och ansökan

  Hos Goodcash.se lämnar du in en låneansökan både snabbt och enkelt. Företagets hemsida är tydlig och du hittar all information om företaget och deras lån.

  Väl inne på sidan klickar du där det står låneansökan och öppna ett låneformulär. I ansökan fyller du i hur mycket du vill låna, vilken löptid du vill ha samt dina personliga uppgifter. Hela processen tar endast ett fåtal minuter att genomföra och ansökan kan man sedan smidigt signera med Bankid.

  Efter inskickad låneansökan får du som kund oftast svar på om lånet blev beviljat redan samma dag.

  Blir lånet beviljat så har du pengarna på ditt konto inom två arbetsdagar.

  Trygghet och support

  Goodcash.se erbjuder en hjälpsam kundservice som snabbt och utförligt svarar på dina frågor via telefon och e-post. Det är dock viktigt att notera att deras telefontider är ganska begränsade, vilket kan vara en nackdel om du föredrar personlig kontakt och behöver snabb assistans under specifika tider.

  Villkor

  Hos Goodcash.se är villkoren tydliga och anpassade för att möta en bred kundgrupp. För att ansöka om lån måste du vara minst 20 år gammal. Även om det inte finns någon specificerad information om ett exakt inkomstkrav, krävs det att du är svensk medborgare och folkbokförd i Sverige. Ett unikt aspekt med Goodcash.se är deras flexibilitet gällande betalningsanmärkningar; de accepterar upp till nio stycken, vilket är betydligt mer generöst än många andra långivare. Däremot accepteras inte ansökningar från personer som har aktuella skulder hos Kronofogden. Alla kreditupplysningar utförs genom UC, vilket garanterar en pålitlig och säker bedömning av din ekonomiska situation.

  Sammanfattning och betyg

  • Om Långivaren: Stabil och pålitlig (4/5)
  • Ränta och Övriga Kostnader: Högre ränta men transparent (3/5)
  • Webbplats och Ansökan: Enkel och tydlig (3/5)
  • Trygghet och Support: Hjälpsam men inte så tillgänglig (3/5)
  • Villkor: Flexibla, trots strikta krav (3/5)

  Goodcash.se framstår som en solid och pålitlig långivare på den svenska marknaden. Deras engagemang för god kundservice, transparenta kostnader och flexibla lånevillkor gör dem till ett attraktivt val för dem som söker mindre, säkra smslån. Med sin höga kreditvärdighet och lång erfarenhet erbjuder de en trygg och smidig låneupplevelse för konsumenterna. Totalpoäng 16/25


  Goodcash recension 4 av 5 stjärnor

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden