Easycredit

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Easycredit betalar ut lån alla dagar i veckan.
  • Easycredit använder sig inte utav UC för att utföra kreditupplysningar, därmed kan man behålla sin goda kreditvärdighet.
  • Det är okej att ha betalningsanmärkningar när man lånar hos Easycredit.
  Nackdelar:
  • Easycredit har en hög åldersgräns för sina lån.
  • Man kan endast ansöka om en kontokredit hos Easycredit med en betalningsanmärkning om man ämnar låna max 10 000 kr.
  • För mindre belopp så använder Easycredit en mycket hög effektiv ränta vilket ger ett dyrt lån.
  • Easycredit har olika regler för lika lånebelopp.

  Easycredit erbjuder kontokrediter till privatpersoner och man kan låna upp till 20 000 kr. Easycredit är en del utav Northmill och har funnits på lånemarknaden ända sedan år 2006.

  En kontokredit kan vara en bra lösning om man vill täcka en plötsligt uppkommen avgift eller om man vill använda krediten på samma sätt man använde rett kreditkort.

  Easycredit erbjudande

  Hos Easycredit kan man låna en kontokredit på mellan 1 000 kr och 20 000 kr.

  Den löptid som finns är flexibel och man bestämmer själv i vilken takt man vill återbetala sin kontokredit.

  Ansöka hos Easycredit

  Easycredit välkomnar ansökningar alla dagar i veckan via deras hemsida. En medarbetare kollar igenom ansökan och en kreditupplysning tas. Så snart en kreditupplysning tagits kan det bestämmas vilken ränta Easycredit kan erbjuda låntagaren.

  Easycredit använder inte UC för att ta en kreditkoll. Istället så använder Easycredit sig utav Bisnode för att undersöka låntagarens ekonomiska möjligheter till återbetalning. Ett låneerbjudande kommer så fort som möjligt till låntagarens mejladress. Detta ska sedan accepteras genom att signeras med låntagarens BankID.

  Räntor och avgifter

  Easycredit sätter en individuell ränta som bestäms utefterlåntagarens återbetalningsförmåga som grund. Den nominella årsränta som Easycredit erbjuder ligger för närvarande på mellan 14,90% till 22,90%.

  Easycredit tar även ut en avgift för de uttag som görs, och denna ligger på 295 kr.

  Något som är bra att ha koll på är att all den ränta man återbetalar till Easycredit är avdragsgill i deklarationen. Easycredit rapporterar den summa man återbetalt och man kan få 20 % av beloppet tillbaka.

  Kundservice

  Easycredit har en kundservice som finns på plats alla dagar i veckan. Därmed går det alltid snabbt att få hjälp. De finns på plats på måndag till fredag kl. 07:00 – 21:00. På helgerna arbetar de på lördag till söndag kl. 10:00 – 18:00.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden