Anmärkning.se

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Jämför kostnader så som räntor hos flera olika långivare
  • Endast en kreditupplysning tas
  • Olika typer av lån allt mellan 10 000 - 350 000 kronor
  • Utbetalning av smslån sker oftast samma dag
  Nackdelar:
  • Höga räntor och avgifter finns bland bankerna
  • Utbetalning av privatlån kan ta mellan 3 - 7 bankdagar

  Anmärkning.se är en jämförelsetjänst för privatlån och en del av Lendo AB. Med Lendo bakom sig kan vi känna oss säkra på att Anmärkning.se är ett tryggt val. Här kan du inte bara jämföra privatlån utan du kan enkelt jämföra andra lån som billån. Du kan även ansöka hos Anmärkning.se om att samla dina gamla lån och krediter.

  Popularitet

  På senaste tid kan man se en stor ökning av ansökningar på lån överhuvudtaget. Hos anmärkning.se kan man se att besökarna ökat markant. Anmärkning.se kan erbjuda exempelvis privatlån mellan 10 000 och 350 000 kronor med en löptid på 1 till 15 år. Anmärkning.se har även specialiserat sig på ett område, nämligen lån trots betalningsanmärkningar. Att låna med betalningsanmärkningar är mycket eftertraktat så det bidrar till den populatiet Anmärkning.se fått.

  Godkända ansökningar

  Under 2019 satsar anmärkning.se på att öka sin siffra med godkända ansökningar betydligt för att kunna hjälpa så många som möjligt att få ner sin månadskostnad på befintliga lån eller för att ha råd att investera i det man vill. Oavsett om det gäller ny bostad, ny bil eller samla lån och krediter så erbjuder de många olika alternativ som passar de flesta. Med endast en kreditupplysning som tas och få flertalet olika erbjudanden blir det mer och mer populärt att använda sig av en jämförelsesida precis så som anmärkning.se är.

  Trygghet och service

  En ansökan tar två minuter att fylla i och för de flesta ansökningarna får man besked inom någon minut men kan även ta upp till 24 timmar innan alla banker har svarat med ett eventuellt erbjudanden. För de flesta banker idag tar man hjälp av Bank-ID för att göra en legitimering direkt via hemsidan och kan på så sätt få svar och besked om både godkända ansökningar samt utbetalningar direkt vid ansökningstillfället.
  När man ansökt om ett lån via anmärkning.se så sker oftast en legitimering via Bank-ID eller så skickas skuldebrevet hem per post och måste skrivas under och returneras till den banken man har fått erbjudandet av. Ansöker man om ett lån kan i sällsynta fall utbetalningen ske samma dag men vanligast är att det tar 3-7 bankdagar innan pengarna når kontot beroende på vilken bank man valt.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden