toborrow

Fördelar:
  • Över 20 långivare
  • Endast en UC tas
  • Ansökan är ej bindande
Nackdelar:
  • Upp till 48 h innan svar

Om toborrow

När du vill ta ett företagslån är det klokt att använda sig av en jämförelsetjänst för att låta långivarna konkurrera om dig. Detta hjälper toborrow dig med då de är en av landets mest prominenta låneförmedlare av företagslån.

Hos toborrow kan du ansöka om företagslån från 30 000 upp till 20 000 000 kronor. Det fina i kråksången är att endast en UC tas – trots att din ansökan om företagslån skickas ut till över 20 långivare.

Tjänster & produkter

toborrow erbjuder ett brett låneregister – från 30 000 upp till 20 000 000 kronor. Genom att skicka ut en låneansökan till över 20 olika långivare ökar chanserna till många olika låneerbjudanden. På så vis kan man välja det erbjudande som har den bästa räntan eller som på annat vis passar företagets ekonomi bäst.

Tack vare variationen på samarbetspartners kan toborrow även hjälpa ditt företag att jämföra flera olika typer av finansieringslösningar, vare sig ni är på jakt efter factoring, företagskrediter, leasing, fastighetslån eller liknande. Här visar sig kundtjänsten mycket behjälplig – de kan guida dig rätt genom alternativen och berätta vilka typer av dokument ansökan bör innehålla beroende på vilken typ av lån du är intresserad av.

Ansökan görs helt digitalt med hjälp av BankID. Efter 48 timmar bör du ha fått svar från alla långivare som vill erbjuda dig ett företagslån. Du väljer själv om du vill vänta tills de 48 timmarna har gått eller om du vill godta ett låneerbjudande redan innan.

Lånets kostnad

Att göra en ansökan om företagslån hos toborrow är kostnadsfritt och ansökan är inte bindande. Vad lånet kommer kosta beror på vilket lån och vilken långivare du väljer. De olika långivarna sätter sina egna räntor utifrån företagets ekonomi.

Tänk på att kostnaderna kan variera när det gäller de olika lånen. Till exempel kan uppläggningsavgifter och månadsavgifter variera mellan de olika erbjudandena.

För att kunna göra en rättvis bedömning bör du därför jämföra den effektiva räntan. På så vis får du en god helhetsbild av lånets kostnader. Var också uppmärksam på om någon ränteskillnadsersättning ska betalas om du vill lösa lånet i förtid.

Utbetalning & kundtjänst

Det finns ingen fastställd utbetalningstid för lån hos toborrow, eftersom de samarbetar med flera olika långivare. Det finns både långivare som betalar ut lånet direkt och de som betalar inom ett visst antal bankdagar. Utbetalningstiden specificeras i det låneerbjudande som du får. På så sätt kan du välja det erbjudande som passar bäst ekonomiskt såväl som tidsmässigt.

Kundtjänst finns tillgänglig via telefon, kontaktformulär eller en live-chatt på hemsidan. Det finns däremot inga specificera öppettider för när personalen är tillgänglig.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden