Fedelta

Fördelar:
  • Betala en fast månadsavgift
  • Första månaden är kostnadsfri
  • Besked / utbetalning inom 24h
  • Ingen avgift vid förtidslösen
Nackdelar:
  • Personlig borgen tas på minst en person i de flesta fall
  • Kreditupplysning med UC

Om Fedelta

Fedelta Finance AB är registrerade hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut. De är godkända för att bedriva låneverksamhet och erbjuder företagslån utan krångel på belopp upp till 1 000 000 kronor och löptid på upp till 36 månader.

Alla ansökningar görs online för att göra processen så smidig som möjligt. Detta innebär även att utbetalning av godkänt lån kan göras inom 24 timmar på vardagar.

Istället för ränta på företagslånet betalas en fast kostnad varje månad. Detta för att lånets kostnad ska vara så transparent som möjligt och för att göra det enklare att räkna ut och budgetera för lånet. Den första månaden är dessutom avgiftsfri.

Hos Fedelta krävs i de flesta fall personlig borgen på minst en person.

Tjänster & produkter

Hos Fedelta kan du på ett enkelt sätt låna 25 000 och upp till 1 000 000 kronor till ditt företag, oavsett bolagsform eller om företaget är nystartat. Löptiden som erbjuds är från 6 till 36 månader, men lånet kan lösas i förtid utan kostnad.

Lånekostnaden är helt transparent och du betalar en fast avgift varje månad, istället för ränta. Den första månaden är dock avgiftsfri, vilket innebär att om du betalar tillbaka hela lånet inom en månad kan du låna pengar till företaget utan kostnad.

Lånets kostnad

Vad lånet kommer kosta beror på vilka ekonomiska förutsättningar just ditt företag har. Alla kostnader tillämpas individuellt och du kommer alltid se både den exakta månadskostnaden och den totala kostnaden för lånet innan du godkänner avtalet.

Exempel: Ett lån på 100 000 kr med en återbetalningstid om 12 månader kan ha en fast månadskostnad på 10 088 kr. Av detta utgör 1 755 själva avgiften, vilket innebär att total summa att betala tillbaka blir 121 056 kr. Kostnaden blir 21 056 kr.

Utbetalning & kundtjänst

Kundtjänsten hos Fedelta finns på plats varje vardag från klockan 9-16. Det går både att ringa, chatta och mejla, eller ta en titt på deras sida för Frågor och svar.

Eftersom hela ansökningsprocessen sker online är deras handläggningsprocessen mycket snabb – besked och utbetalning sker i regel inom 24 timmar. Hur lång tid det därefter tar för pengarna att landa på företagskontot beror på bolagets bank.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden