CrediNord

Fördelar:
  • Svar inom 10 min
  • Lös i förtid utan avgift
  • Betala fast månadsavgift
Nackdelar:
  • Personlig borgen krävs
  • Krav på minsta omsättning

Om CrediNord

Hos CrediNord kan företag söka finansiering på belopp upp till 1 000 000 kronor. Bolaget är verksamt inom Norden och har god erfarenhet av finansbranschen. CrediNord specialiserar sig på små och medelstora företag i alla bolagsformer.

Återbetalningstiden för lånen sträcker sig från 6 till 18 månader, och lånen kan återbetalas i förskott utan någon extra kostnad. Hur mycket ett företag kan låna beror på företagets omsättning. Vanligtvis lånar CrediNord maximalt ut belopp motsvarande företagets omsättning en månad. Genom att be om en kostnadsfri låneoffert får du veta till vilken månadsavgift och hur mycket ditt företag kan låna.

Du binder inte ditt företag till något genom att ansöka om lån hos CrediNord.

Tjänster & produkter

CrediNord erbjuder företagslån från 10 000 och upp till 1 000 000 kronor. Löptiden ligger på 6, 12 eller 18 månader, men eftersom det inte finns någon bindningstid kan du alltid återbetala i förtid utan avgift. Det finns även amorteringsfria månader.

Genom att använda CrediNords kalkylator kan du enkelt se den månatliga kostnaden för ditt företagslån och genom att dra reglaget åt sidorna ser du hur kostnaden förändras i förhållande till storleken på lånet, samt vald återbetalningstid.

Ansökningsprocessen är mycket snabb och enkel. Du fyller i en kort ansökan och får en färdig låneoffert inom en timme. Svaret på din ansökan kommer till din e-post, så det gäller att hålla koll på inkorgen. Processen för att ansöka om lån hos CrediNord är en av de allra snabbaste i branschen. Handläggningstiden gäller om du ansöker om lån under deras öppettider, annars får du svar nästa arbetsdag.

Företagaren står alltid som borgensman på CrediNord företagslån.

Lånets kostnad

Det är smidigt att ta ett lån till ditt företag hos CrediNord eftersom du inte behöver tänka på räntor och dolda avgifter. Istället betalar du en fast månadskostnad som är exakt lika stor varje månad. Därmed blir det enkelt för dig att planera betalningarna i företagets budget. Inga andra kostnader tillkommer, som t.ex. uppläggningsavgift.

En stor fördel med företagslån från CrediNord är att de inte tar ut några extra avgift för att lösa lånet i förtid. Det kan annars bli dyrt, då många aktörer väljer att ta ut en ränteskillnadsersättning, men någon sådan behöver du inte betala hos CrediNord.

Utbetalning & kundtjänst

Hos CrediNord går en handläggare igenom din ansökan innan den beviljas. På så vis kan du känna dig trygg i att lånet utbetalas på goda grunder, och att ditt företag verkligen beräknas kunna återbetala lånet utan att det ställer till det ekonomiskt.

Att varje lån handläggs personligen innebär att du endast kan få svar på ansökan under de tider som kundtjänsten har öppet, vilket är måndag till fredag 8:00-16:00. Lånet betalas ut samma dag som avtalet signerats, förutsatt att det skett senast kl. 15:00 en vardag.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden