Creddo företagslån

Fördelar:
  • Inget krav på säkerhet
  • Lån upp till 10 miljoner
  • 1 UC - 15 låneförslag
  • Alla bolag är välkomna
Nackdelar:
  • Kräver oftast personlig borgen
  • Kreditupplysning hos UC

Om Creddo

Creddo är ett finansiellt institut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla lån. Genom en helt digital tjänst kan du jämföra lån utan säkerhet till ditt företag från upp mot 15 olika långivare. Creddo erbjuder en stor valfrihet vad gäller lånetid och belopp, och de flesta av samarbetspartnerna betalar ut lånet redan samma dag.

Tjänster & produkter

Att enkelt kunna förmedla företagslån är något som Creddo tagit fasta på. Med en snabb och effektiv ansökan förmedlas dina uppgifter till 15 långivare specialiserade på att erbjuda attraktiva företagslån. Genom att ansöka om företagslån online sparar du mycket tid, genom att du snabbt får besked och pengarna utbetalda.

Traditionella banker har oftast långa processer och saknar möjligheten att jämföra olika företagslån. Hos Creddo gör du en ansökan och får en sammanställning över samtliga låneerbjudanden. Jämför faktorer så som beviljat belopp, typ av lån, återbetalningstid, ränta/månadskostnad och andra avgifter som kan förekomma.

Därefter väljer du enkelt det alternativ som passar ditt företag bäst. När du ansöker kan du välja mellan en löptid på 1 månad till 5 år, samt lånebelopp från 10 000 upp till 10 miljoner kronor. Inom 24 timmar har du alla förslag som enkelt jämförs online.

Creddo använder UC för kreditupplysningar, både på företaget och på en eventuell borgensman. Genom att redan vid ansökan anmäla borgensman ökar chanserna till fler och bättre erbjudanden. Vid ansökan görs alltid en helhetsbedömning av bolaget som sedan ligger till grund för de låneförslag du mottar från långivarna.

Ansökan är kostnadsfri och icke-bindande vilket gör att du på ett bra sätt kan undersöka marknaden för företagslån, och hitta det förmånligaste alternativet.

Lånets kostnad

Varje långivare som medverkar i jämförelsen hos Creddo har olika upplägg när det kommer till kostnader och huruvida de tar ut ränta eller har en fast månadskostnad, samt om det förekommer sådant som uppläggningsavgift och avgift för förtidslösen. Lånetypen kan också variera mellan lån med rak amortering och annuitetslån.

Att betala lånet i sin helhet innan den ordinarie löptiden är slutförd brukar i regel alltid fungera. Dock har vissa långivare avgifter i samband med detta och vi rekommenderar därför att du läser de villkor som hör till varje erbjudande.

Utbetalning & kundtjänst

Företagslånen som förmedlas genom Creddo betalas oftast ut redan samma dag. När du valt ett låneförslag godkänner du villkoren och därefter sker utbetalning fortast möjligt. Utbetalningstiden framgår av de låneerbjudanden du mottar.

På Creddos hemsida finns mycket information att tillgå. Du kan även kontakta kundtjänst som finns på plats för att hjälpa om något skulle vara oklart, eller om du behöver rådgivning vid val av långivare. Kundservice når du enkelt över telefon eller genom att skicka ett mejl. Öppettiderna är vardagar mellan kl. 9:00 till 17:00.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden