Allmänna villkor

För att få teckna lån i Sverige ställs ett grundkrav på att låntagaren är minst 18 år gammal. Vänligen observera att varje långivare äger rätt att sätta en åldersgräns som är högre än 18 år.

Personuppgifter

Sverigekredit hanterar inte kompletta personuppgifter eller låneansökningar, alla ansökningar hanteras av de kreditbolag och långivare som vi rekommenderar. De personuppgifter som anges vid anmälan för nyhetsbrev sparas i Sverigekredits egen databas som ej lämnas ut till tredje part. Personuppgifter kan i vissa fall används för direktreklam, såsom utskick av e-post, erbjudanden och nyheter.

Sverigekredit utför inga kreditupplysningar.

Sverigekredits hantering av personuppgifter följer Datainspektionens regler och föreskrifter. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att kräva en specifikation 1 gång per år över den information som Sverigekredit sparat. Om du önskar att få ta del av denna information så ska du skriftligen begära detta genom att kontakta oss.

Ansvar

Vi på Sverigekredit arbetar ständigt för att hålla information och uppgifter gällande räntor, villkor och så vidare uppdaterad. Observera dock att information som kommer från långivare är under ständig förändring och vi kan därmed inte garantera att denna alltid är korrekt.

Sverigekredit tar ej ansvar för skador eller konflikter beträffande lån, avtal eller överenskommelser mellan långivare, kreditbolag och dig som låntagare. Sverigekredit kan ej krävas på ersättning för skador eller ses som delaktig i e.v tvister som uppstår mellan dig som låntagare och långivaren, det vill säga privatperson eller företag och kreditbolag.

Sverigekredit har ingen som helst del i de avtal som skrivs mellan dig som låntagare och det kreditbolag du väljer att låna pengar av. Sverigekredit är endast ansvarig för den här webbsidans innehåll, den information som publiceras och det som vi direkt kommunicerar till dig som privatperson, företagare eller de kreditbolag vi rekommenderar.

Vi hänvisar till respektive kreditbolag där du ansöker om lån för att ta del av de allmänna villkoren som gäller för själva lånet.

Vi rekommenderar starkt att du budgeterar din ekonomi innan du ansöker om lån och vi uppmanar inte privatpersoner med stora skulder och låg inkomst att ansöka om något lån.

Affiliatelänkar

Sverigekredit.se använder sig av affiliatelänkar och erhåller därmed en provision för förmedlade kunder.

Ändring av allmänna villkor

Sverigekredit kan komma att ändra dessa allmänna villkor, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum. Läs noga igenom de allmänna villkoren innan du beslutar dig för att använda vår tjänst eller teckna ett lån genom någon av våra samarbetspartners.

 

Den här sidan uppdaterades senast 8 maj 2018