Att ansöka om sms-lån direkt

Hur mycket vill du låna?

Att ansöka om ett lån och få svar inom loppet av några minuter är inte speciellt svårt. Idag erbjuder de allra flesta banker och långivare svar direkt, med undantag för större lån som till exempel bolån där handläggningstiden kan ta längre tid. Det är dock långt ifrån alla långivare som är lika snabba när det kommer till utbetalning. Är du i behov av pengar riktigt snabbt kan ett sms-lån direkt därför vara lösningen för dig. Ett sms-lån direkt innebär kort och gott att du kan förvänta dig pengarna kommer in på ditt konto samma dag som du ansöker om de, detta om det är så att din ansökan blir beviljad.

Det finns dessutom många långivare och kreditgivare som erbjuder sms-lån med omedelbar utbetalning vilket innebär att du sällan behöver vänta mer än några få minuter på att få pengarna. Det är en mycket bra och smidig lösning för dig som är i behov av finansiell hjälp akut och som inte har möjlighet att vänta på nästkommande lön.

Med ett sms-lån har du även möjlighet att använda pengarna precis som du själv önskar. Det kan till exempel handla om att finansiera en resa, köpa inredning till hemmet eller att täcka oförutsedda tandläkaravgifter.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Hitta sms-lån med direkt utbetalning

Det finns flera orsaker till att du kan vara i behov av pengar snabbt och inte har möjlighet att vänta. Det kan till exempel handla om att du behöver göra ett plötsligt inköp, att diskmaskinen behöver lagas eller att du har glömt att betala en faktura eller annan skuld.

För att kunna få ett sms-lån krävs det ofta inte mer än att du är 18 år fyllda, är folkbokförd i Sverige och kan uppvisa en taxerad inkomst. Det brukar även gå att ansöka om dessa lån med betalningsanmärkningar och utan UC.

Hur ska man då gå till väga för att hitta sms-lån direkt? Vi rekommenderar att du använder dig av en låneförmedlare som är opartisk och professionell. En låneförmedlare hjälper dig inte bara att hitta långivare som erbjuder sms-lån direkt, utan ser även till att du får bra och trygga erbjudanden att välja mellan. Att jämföra är helt kostnadsfritt och ett bra alternativ för alla som vill ha ett så bra sms-lån som möjligt.

SMSlån direkt

Sms-lån direkt – ett litet lån för snabba lösningar

Sms-lån är kända för en hel del saker, och en av dessa är de lägre lånebeloppen. Visst är låneformen också känd för sina korta återbetalningstider och sin höga ränta, men för den som är i akut behov av pengar kan det vara värt de extra avgifterna. Dock rör det sig i majoriteten av fall alltså om lån på mindre summor pengar. Är du ute efter lån på större belopp är det bättre att satsa på andra låneformer.

Eftersom det är enkelt att ansöka om ett sms-lån direkt kan det kännas lockande att ansöka om det maximala beloppet som erbjuds. Kom dock ihåg att dessa lån brukar ha korta löptider. Hur lång återbetalningstid du får varierar mellan de olika aktörerna, men räkna med att du kommer få någonstans mellan 30–90 dagar på dig.

SMSlån direkt

Vem passar sms-lån för?

Sms-lån direkt passar bra för dig som är i behov av pengar snabbt, inte kan vänta tills nästa lön, behöver täcka upp för oförutsedda utgifter, och/eller har skulder som du behöver bli av med direkt. Även om sms-lån inte har några stränga ansökningskrav kommer de dock alltså fortfarande att behöva betalas tillbaka. Du måste därför vara säker på att du verkligen kommer klara av att kunna betala tillbaka pengarna innan du bestämmer dig för att ansöka om ett sådant lån.

Har du en dålig eller obalanserad ekonomi är sms-lån inte en bra lösning. Att dra på sig ytterligare skulder när man har svårt att betala de man redan har leder oftast till större och knepigare ekonomiska problem. Vill det sig illa kan du hamna hos inkasso, få betalningsanmärkningar och/eller skulder hos Kronofogden.

SMSlån direkt

Fördelar och nackdelar

Att det finns risker med sms-lån är nog de flesta redan medvetna om, men många är också varse om alla de fördelar som låneformen har. Här nedan kommer vi att titta närmare på både för- och nackdelarna.

Fördelar

 • Ansök och få svar direkt med sms-lån direkt.
 • Många långivare att välja mellan när det kommer till sms-lån direkt.
 • Med sms-lån direkt får du möjlighet att få utbetalning under kvällar och helger.
 • Snabb utbetalning och pengarna på kontot inom ca 15 minuter.
 • Ansök och signera med BankID i mobilen.
 • Låna trots betalningsanmärkningar och utan UC.
 • Jämför olika sms-lån direkt för att hitta det bästa lånet.

Nackdelar

 • Högkostnadskredit.
 • Sms-lån direkt brukar ha hög ränta och kort återbetalningstid.
 • Kan vara svårt att betala tillbaka i tid.
 • Räntan kan vara fast vilket innebär att den inte sätts individuellt.
SMSlån direkt

FAQ

Hur snabbt kan man få utbetalning med ett sms-lån direkt?

Det beror helt på vilka villkor som långivaren eller kreditgivaren har, men när det kommer till sms-lån direkt är det inte ovanligt med utbetalning inom loppet av 15 minuter. Det finns naturligtvis de långivare som tar lite längre tid på sig, men maximalt brukar det inte ta mer än en timme.

Kan man ansöka om sms-lån direkt utan UC?

Absolut! Idag finns det väldigt många långivare som inte använder sig av Upplysningscentralen när de gör sina kreditupplysningar. Titta efter aktörer som till exempel använder sig av Bisnode eller Creditsafe istället. På så sätt slipper du oroa dig för att många kreditupplysningar ska ge dig en försämrad kreditvärdighet.

Vad kan man använda ett sms-lån direkt till?

Sms-lån är en låneform som är specifikt framtagen för den som är i behov av pengar snabbt och som bara behöver låna ett mindre belopp. Eftersom ett sms-lån är ett konsumtionslån kan du använda pengarna till precis vad du vill. Det är till exempel vanligt att man använder sms-lån direkt till att betala av tidigare skulder eller oförutsedda utgifter som man inte har råd med på egen hand. Sms-lån direkt kan dock även användas till att betala för saker som kursavgifter, studieresor, att åka på semester, köpa inredning, kläder till barnen, och mycket annat.

SMSlån direkt
Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden