Moank

Moank erbjuder personligt anpassade och attraktiva lån. De har även ett av marknadens bästa lånevillkor.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Samla dina lån och krediter till ett lån
  • Lån mellan 25 000 kronor till 600 000 kronor
  • Ansvarsfull utlåning
  Nackdelar:
  • 395kr i uppläggningsavgift

  Popularitet

  På Moank eftersträvar man det bästa för sina kunder. Alla kunder har olika behov och drömmar. Därför vill Moank alltid finns den bästa individuella lösningen för alla. Oftast betyder det en bra individuell räntekostnad för sitt lån och som på så vis anpassar sig efter kunders ekonomi. Ett lån med bra villkor ska inte vara en börda för sitt vardagliga liv samt ekonomi. Idag har det populäraste sättet att få kontroll över sin ekonomi blivit att samla dyra lån och krediter som kostar mycket extra varje månad.

  Det och mycket mer kan Moank hjälp till med. Eftersom de erbjuder attraktiva villkor med sitt lån växer Moank som långivare större och större för varje dag som går.

  Godkända ansökningar

  Moank hämtar en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC). Bedömningen gör Moank därefter för att se hur betalningsförmågan i framtiden ser ut. En medlåntagare ökar chanserna till ett lån med de bästa villkoren och den lägsta räntan. Ansvaret ligger därmed på båda två om att se till att lånet betalas tillbaka. På grund av det kan Moank ha mer säkerhet och på så vis kunna erbjuda exempelvis lägre ränta.

  Trygghet och service

  Kundtjänsten är tillgänglig vardagar mellan klockan 09:00 – 18:00. Snabbast är de via chatt på hemsidan men det går också bra att kontakta kundtjänst via e-post eller telefon.

  Moank har tillstånd av Finansinspektionen för att bedriva ett konsumentkreditinstitut och de tar säkerheten på stort allvar. Genom att kryptera all information som lämnas vid en ansökan om lån så är alla personuppgifter trygga och säkra hos Moank precis samma som traditionella banker genomför sina säkerhetsprotokoll. Alla transaktioner och lagring av uppgifter uppfylls av GDPR, Dataskyddsförordningen.

  Recension - Moank
  Betyg 52100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • 20 år gammal
  • Inte förekomma hos Kronofogden under de senaste 12 månaderna
  • Folkbokförd i Sverige
  • Årsinkomst på minst 150 000 kronor
  • Max två betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr Uppl.avgift: 395 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!