Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Hur mycket vill du låna?

Fyll i din e-postadress för att börja prenumerera:

Newsletter

*” anger obligatoriska fält

Hidden

För dig som är intresserad av privatekonomi och som vill veta mer och ta del av våra bästa låneerbjudanden, finns möjligheten att prenumerera på Sverigekredit.se. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du först med att få ta del av information om de senaste händelserna på lånemarknaden, intressanta erbjudanden från oss på Sverigekredit och mycket mer.

I samband med att du väljer att bli prenumerant på vårt nyhetsbrev samlar vi in och sparar din e-postadress i syfte att skicka ett månatligt mejl till dig med tips och nyheter. Du kan närsomhelst välja att avbryta prenumerationen genom att klicka på en länk längst ner i brevet eller kontakta oss direkt. Vi sparar endast e-postadressen så länge du önskar det.

För att kunna utvärdera och förbättra innehållets relevans samlar vi in statistik kring hur prenumeranter interagerar med nyhetsbrevet. Läs mer om det i våra allmänna villkor.

Vi tror dock inte att du kommer ångra dig efter att du börjat prenumerera. Skriv in din e-postadress i fältet ovan och klicka på ”Prenumerera” för att börja ta del av våra tips!


Senaste nytt

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden