Låna pengar smartare – Hitta rätt lån direkt!

Månadens favoriter hos Sverigekredit

Lån anpassade för dig
Jämör fler långivare
Glatt par som jämför lån på mobilerna

Hitta rätt lån och krediter online

I takt med att långivarna blir allt fler på den svenska lånemarknaden växer utbudet för dig som låntagare. Det är visserligen en positiv utveckling eftersom det skapar konkurrens, vilket i förlängningen leder till bättre lånevillkor för konsumenter i Sverige.

Men det innebär också fler valmöjligheter och det kan vara svårt att veta vart som är bäst att vända sig för att ansöka om lån.

Det är där vi på Sverigekredit kommer in i bilden. Vi hjälper dig hitta rätt i lånedjungeln och låna pengar smartare.

Betala inte mer än du måste för ditt lån – jämför banker och långivare online innan du lånar för att få bäst ränta och villkor.

Hos oss jämför du helt kostnadsfritt och hittar snabbt information så som lånebelopp, löptid, effektiv ränta och villkoren för att låna. Dessutom filtreras aktörerna utifrån ditt lånebehov. Vare sig du är ute efter ett lån utan säkerhet på belopp upp till 600 000 kr, ett mindre smslån på 5 000 kr eller det bästa kreditkortet på marknaden. På Sverigekredit hittar du rätt lån för dig!

Nyheter och erbjudanden

För att inte gå miste om några låneerbjudanden eller de senaste nyheterna och tipsen inom lån och privatekonomi kan du prenumerera på Sverigekredits utskick via e-post och sms. Då får du det senaste från oss direkt i datorn och mobilen.

Du får då bland annat information om kampanjer och får ta del av kampanjkoder från långivare vi samarbetar med. Med dessa kan du få rabatt på räntan och slippa betala avgifter när du tecknar lån, vilket kan göra stor skillnad för lånets slutkostnad.

Dessutom håller du dig uppdaterad om läget på den svenska lånemarknaden och finansvärlden, samt får ta del av våra kunniga skribenters bästa tips och råd om privatekonomi. Vad tjänar du till exempel på att samla dina lån och krediter?

Prenumerera nu

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden