Bästa datorn för dina studier

Bästa datorn för dina studier

Den svenska sommaren drar snart sin sista suck. Det kan för många kännas tråkigt med den mörka hösten i antågande, men för många innebär det en ny och spännande tid. Om du börjar studera till hösten så har du en lärorik tid att se fram emot. Men med detta kommer mycket som behöver ordnas, och inte enbart läroböcker och studiematerial. För många kan det komma som en shock att det även är till mycket stor fördel att ha en bärbar dator eller surfplatta under studietiden.

Studietider betyder utgifter

Om du påbörjar högskolestudier eller universitetsstudier till hösten nu så har du förmodligen redan börjat skaffa de läroböcker och studiematerial du behöver. I många fall så har studenter redan en bärbar dator eller surfplatta. Det är något som underlättar dina studier oerhört mycket, oavsett vilka kurser och inriktningar du valt att sikta in dig på. Om du däremot inte redan har surfplatta eller laptop så kan detta betyda en ganska stor utgift för att införskaffa något som är snudd på ett måste för att kunna hänga med i studierna. Detta gäller även dig som valt att studera på distans.

Prisklasserna på laptops och surfplattor varierar givetvis extremt mycket, beroende på modeller och prestanda. Men för dig som student så handlar det ändå om en ansenlig utgift oavsett, vilket även förstärks av att detta då oftast ska finansieras med ditt studielån. Nyckeln till att ha råd är först och främst att budgetera och planera utifrån dina egna förutsättningar. Men även om du inte har en strikt budget för din ekonomi så kan det finnas en bra lösning ändå.

Dyraste alternativet som bästa alternativ

Otroligt många människor idag har på ett eller annat sätt kommit i kontakt med någon av Apples produkter. Över hela världen så finns det idag en bra bit över en miljard aktiva Apple enheter. Detta innefattar hela utbudet från det Cupertino baserade företaget, så som iPads, Macbooks, iPhones med mera. Merparten av de aktiva enheterna är givetvis de tre ovan nämnda typerna.

De som aktivt valt att inte skaffa någon av Apples produkter har ofta gjort det med argumentet att produkterna är för dyra. Det råder ingen tvivel om att Apples produkter ligger i den högre prisklassen. Samtidigt kan man vara övertygad om att produkterna håller högsta klass gällande såväl prestanda som kvalitet. Många gillar även den stilrena designen som blivit till ett kännetecken för Apples produkter. Det handlar till stor del även om en smaksak, och många som en gång skaffat en Apple produkt väljer sedan att skaffa fler av företagets många produkter.

Vad är det då som gör att du som student i vissa lägen kan tjäna på att välja en ny dator eller surfplatta från Apple istället för en billigare modell eller kanske begagnad?
Apple har vad de kallar utbildningsrabatt. Detta innebär att du som student på universitet eller högskola får en väldigt generös rabatt när du handlar hos Apple. Och rabatten gäller även föräldrar som vill handla till sina barn som studerar. Om du arbetar på högskola eller universitet så kan du för övrigt också ta del av Apples utbildningsrabatt, oavsett anställningsposition.

Hur gör jag som student?

Rabatten är mycket bra för dig som behöver skaffa dator eller surfplatta för studierna, och med studierabatten så behöver du kanske inte ta ett smslån direkt för att ha råd med utgiften.
Allt du behöver göra är att verifiera att du är antagen till högskole- eller universitetsstudier. Du kommer då få upp dina rabatterade priser på alla produkter direkt i Apple Store, och även information om de många erbjudanden som ges till studenter.

Apple har även finansieringsalternativ om det faller dig i smaken, vilket ibland kan vara ett alternativ till att ta ett privatlån för att köpa ny dator exempelvis. Värt att notera är även att om du investerar i en av Apples produkter så får du en produkt som har lång livslängd, och mycket gott andrahandsvärde.

Niklas har en gedigen bakgrund inom ekonomi. Tack vare sin erfarenhet inom såväl banksektorn som retailbranschen, startups och väletablerade företag så har han skaffat sig en bred kunskapsbas inom ekonomi och finans. Att ha arbetat med såväl privatpersoner som företag har gjort att han fått ett brett perspektiv på hur behovet av finansiella lösningar ser ut från olika kunders perspektiv. Vidare har Niklas ett gediget intresse för värdepappersmarknaden. Att ständigt hålla sig uppdaterad om de senaste nyheterna är en självklarhet för honom. Denna breda kunskapsbas har sedan legat till grund för det Sverigekredit.se är idag.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden