Resurs Woman

Resurs Woman är kortet för dig som vill göra en skillnad samtidigt som du handlar. Varje gång du betalar med kortet går 1 krona till Cancerfonden. Alla dina köp ger också poäng, vilka sedan bland annat kan växlas in mot gåvor till Cancerfonden.

Med det här kreditkortet handlar du först och fakturan kommer nästkommande månad. Du har dessutom upp till 60 dagars räntefri kredit. Betalningen är flexibel med möjlighet att delbetala räntefritt i 6 månader eller dela upp beloppet som en andel (t.ex. 1/10).

Bonus & Cashbacks

En av de stora fördelarna med Resurs Woman är att alla är vinnare när du handlar med detta kort. Varje gång du gör ett köp kommer nämligen en krona skänkas till Cancerfonden. Samtidigt samlar du poäng, där varje spenderad krona är värd 0,5p.

Dessa poäng kan du sedan växla in mot kontantgåvor till Cancerfonden. Du kan också välja olika premier till dig själv så som resor, upplevelser och inredning till hemmet.

Försäkringar

Med ett Resurs Woman kan du teckna en betalförsäkring. Den täcker din avbetalning på kortet i upp till 12 månader och gäller om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Försäkringen kan också tillämpas vid sjukhusvistelse över 5 dagar.

Reseförsäkring

Den försäkring som ingår i kortet är en reseförsäkring. Den aktiveras automatiskt när du betalar minst 75 procent av resan med ditt Resurs Woman-kort.

Försäkringen gäller inte bara dig, utan hela familjen är inkluderad. Försäkringen är omfattande och täcker bland annat flygförseningar och borttappat bagage.

Kreditgränser & ränta

Kreditgränsen på ditt Resurs Woman kort bestäms individuellt utifrån dina önskemål och ekonomiska situation. Den högsta krediten är 150 000 kronor.

Med det här kreditkortet får du upp till 60 räntefria dagar. Om du vill dela upp beloppet finns även ett räntefritt delbetalningsalternativ i 6 månader. Väljer du ett längre alternativ tillkommer kreditränta. Den effektiva räntan för kortet varierar mellan 3,65 och 25,15 %.

Avgifter

Årsavgiften för Resurs Woman är 295 kronor. Då får du upp till 60 dagars räntefri kredit, fria sms-kvitton på köp över 500 kr och 1 krona på varje köp till Cancerfonden.

Andra avgifter som kan tillkomma är:

Valutapåslag

Om du använder ditt kreditkort utomlands tillkommer ett valutapåslag om 1,97 %.

Uttagsavgift

Vid kontantuttag med kortet tas en avgift ut om 2,97 %, eller lägst 35 kr/uttag.

Extrakort

Vill du ha ett extrakort, till exempel till en familjemedlem, kostar detta 50 kr.

Räkningsbetalning

Vid räkningsbetalning tillkommer en kostnad om 1 % av beloppet.

Krav

För att beviljas ett Resurs Woman behöver du vara minst 18 år gammal. Du ska också vara folkbokförd i Sverige, samt ha en fast månadsinkomst. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar för att din ansökan om kreditkortet ska godkännas.

Om Resurs Bank

Resurs Bank är en del av Resurskoncernen som är verksam i hela Norden. De startades redan 1977 och är idag en väletablerad aktör med över 5,7 miljoner kunder.

Behöver du komma i kontakt med kundservice hos Resurs Bank finns den tillgängliga alla helgfria vardagar från kl. 9:00 – 17:00. Du kan välja mellan att kontakta kundservice via telefon eller e-post. Det finns också en välfylld FAQ att ta del av, om du föredrar att hitta svaren på egen hand. Denna är användarvänlig och lätt att navigera i.

Fördelar:
  • 1 kr till Cancerfonden på varje köp
  • Upp till 60 dagars räntefri kredit
  • Räntefri delbetalning i 6 månader
Nackdelar:
  • Årsavgift på 295 kr
  • Valutapåslag

Villkor

  • Du ska vara minst 18 år
  • Fast månadsinkomst krävs
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden