Bestrate

Fördelar:
  • Låg startränta (fr. 2,95 %)
  • 1 UC - upp till 15 låneförslag
  • Oftast snabba utbetalningar
Nackdelar:
  • Ingen kundtjänst på helger
  • Kreditupplysning via UC

Om BestRate

Den unga och ambitiösa låneförmedlaren Bestrate har lagt ribban högt för vart de vill nå. Bland annat vill de vara den finansiella aktör som har flest anslutna banker i hela landet. Här erbjuds företagslån på upp till 3 miljoner kronor och du kan med en enda ansökan och kreditupplysning få svar från flera olika banker och långivare.

Bara en UC tas, trots att låneansökan går ut till flera finansiella aktörer samtidigt. Därefter får dessa konkurrera om att ge ditt företag det bästa erbjudandet – och du väljer det erbjudande som passar dig och ditt företag bäst. Självklart står både Bestrate såväl som deras samarbetspartners under Finansinspektionens tillsyn.

Tjänster & produkter

Bestrate är en låneförmedlare som både hjälper till med finansiering och att sänka företags existerande lånekostnader. Du genomför enkelt en låneansökan genom att fylla i dina, samt företagets, uppgifter. Svar på ansökan får du oftast omgående, men långivarna har 24 timmar på sig så det kan löna sig att ha is i magen.

När du valt det erbjudande du vill tacka ja till signerar du lånebrevet och skickar in. Därefter får du i regel pengarna utbetalda samma dag, men tiderna kan variera.

Lånets kostnad

Kostnaden för ditt lån beror på vald långivare. I dagsläget är spannet för räntan mellan 2,95 och 170 % och var du hamnar beror på hur finanserna står till hos just ditt företag. Det kan även förekomma andra avgifter, i sådana fall kommer det framgå i låneerbjudandet. Att jämföra via Bestrate är dock helt kostnadsfritt.

Räntorna sätts alltså individuellt och kan variera mellan olika låneerbjudanden. Se därför till att invänta alla offerter innan du beslutar dig för vilket företagslån du ska välja. Om du vill ha möjlighet att betala ditt lån i förtid bör du också observera om långivaren tar ut ränteskillnadsersättning för förtidslösen eller inte.

Utbetalning & kundtjänst

Kundtjänsten hos Bestrate kan nås på vardagar. Måndag till torsdag har de öppet 09:00 – 17:00, och fredagar fram till kl. 16:00. Det finns olika vägar att nå dem, antingen telefon, e-post eller att fylla i ett kontaktformulär på deras webbplats.

Hur lång tid det tar för långivaren att betala ut ditt företagslån kan variera och beror på vilken långivare du valt. De flesta betalar dock ut pengarna samma dag som låneerbjudandet signerats. Hur lång utbetalningstiden är ser du i ditt erbjudande.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden