Få 1% lägre ränta hos OKQ8 med vår kampanjkod

Är du ute efter ett riktigt bra privatlån? Då tror jag att vi kan hjälpa dig. Just nu har nämligen OKQ8 Bank ett riktigt bra erbjudande på lån utan säkerhet på belopp upp till 350 000 kronor.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, också kallat blancolån. Eftersom ingen säkerhet behövs kan du använda lånet till vad du vill, som till exempel renovering eller för att samla dina lån.

Eftersom lånet tas utan säkerhet har det i regel högre ränta än exempelvis bolån. Därför kan det vara bra att slå till när det dyker upp ett intressant erbjudande. Läs mer om det nedan!

Ansök om privatlån hos OKQ8

Glad kvinna vid mobilen

OKQ8:s erbjudande

Med vår unika kampanjkod får du just nu 1 procents rabatt på din ränta. Det innebär att om du erbjuds ett lån med 5 procent ränta behöver du bara betala 4. Det gör en rejäl skillnad för kostnaden. Men du behöver ansöka ganska snart – erbjudandet gäller till 28 februari 2021.

Ange följande kod i samband med ansökan på OKQ8 Banks hemsida: SVERIGE20.

Privatlån med låga räntor

OKQ8 Bank har redan relativt låga räntor på sina privatlån: mellan 3,89 och 7,89 procent. Du kan teckna privatlån på upp till 350 000 kronor, men du får själv välja hur mycket du vill låna. Det minsta beloppet är 20 000 kronor. Möjligheterna att få lånet som passar just dig är goda.

Dessutom saknar lånen startavgift – och om du väljer autogiro varje månad slipper du även aviavgiften. Det leder till ett lån utan extra kostnader, alltså en låg effektiv ränta i slutändan.

Om OKQ8 Bank

OKQ8 Bank startade sin verksamhet redan 2009. Förutom att vara en bank är OKQ8 känt som ett av Sveriges största drivmedelsföretag. Så du kan vara säker på att du lånar av en stor och etablerad aktör. Vi hoppas att du finner låneerbjudandet intressant.

Och om du gör det: glöm inte att ansöka innan 28 februari 2021!

Läs vår recension av OKQ8 Bank

Svens bana började inom bank- och försäkringsbranschen. Sin utbildningsbakgrund har han inom såväl juridik som ekonomi vilket ger honom god kunskap om de olika finansiella produkterna vi erbjuder på Sverigekredit.se. Hans juridiska kunskaper har varit högst centrala för att vi på Sverigekredit ska vara säkra på att vi erbjuder så konsumentvänliga lösningar som möjligt.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden