OKQ8 Bank

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Lågt räntespann
  • Ingen uppläggningsavgift
  • 0 kr i aviavgift (e-faktura)
  • 500 kr att tanka för hos OKQ8
  Nackdelar:
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Maxlån på 350 000 kronor
  • Utbetalning av lånet kan dröja

  OKQ8 Banks erbjudande

  Hos OKQ8 lånar du från 20 000 kr och ända upp till 350 000 kr. Lånet har ett förhållandevis lågt räntespann jämfört med andra aktörer som erbjuder lån utan säkerhet. Uppläggningsavgiften är kostnadsfri och varje kund som beviljas lån får ett presentkort på en tankning värd 500 kr som kan användas hos OKQ8s stationer.

  Låna hos OKQ8 Bank

  Att göra en låneansökan hos OKQ8 Bank är en enkel process. I fyra snabba steg fyller du i önskat lånebelopp och återbetalningstid, samt några olika person- och kontaktuppgifter. Därefter verifierar du din ansökan med hjälp av BankID.

  När du gjort din ansökan görs en kreditupplysning och därefter får du svar om lånet beviljats eller ej. Om ditt lån beviljats signerar du och därefter kan pengarna betalas ut. För denna process krävs att du har ett BankID, antingen på fil eller mobilt.

  OKQ8 Bank

  Ränta och avgifter

  Räntespannet för lån hos OKQ8 Bank ligger i de lägre nivåerna på lånemarknaden idag. Baserat på din återbetalningsmöjlighet och din nuvarande ekonomiska situation sätts räntan individuellt och kan hamna mellan 3,89 % – 7,89 %.

  Uppläggningsavgiften är kostnadsfri hos OKQ8 Bank. Aviavgiften kostar 35 kr per månad om du vill ha din månadsfaktura hemskickad i brevlådan. Om du istället vill få fakturan digitalt kostar det inget, vilket innebär att lånet blir helt avgiftsfritt.

  Kundservice

  Kundservice har öppet varje vardag mellan kl 08.30-17.00 och nås via ett 020-nummer, vilket innebär att du inte behöver betala någon samtalskostnad. Här kommer du i kontakt med kompetent personal som hjälper dig med dina frågor.

  Efter att ditt lån beviljats tar det 1-2 dagar för pengarna att hamna på ditt konto, förutsatt att ditt konto är anslutet till Swedbanks utbetalningstjänst. Du behöver inte vara kund hos Swedbank eller byta bank för att anmäla ditt bankkonto till tjänsten.

  Om OKQ8 Bank

  OKQ8 Bank är en del av OKQ8 koncernen. Banken bedriver endast verksamhet i Sverige och har varit aktiv sedan 2009. Banken regleras av den svenska Finansinspektionen och omfattas av den statliga insättningsgarantin upp till 950 000 kr. Förutom banklån erbjuder de även ett VISA-kort med inbyggd kredit.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden