Vad skiljer topp 3 åt?

Om du behöver ta ett lån är det viktigt att du jämför de olika räntorna och villkoren. Detta gör att du kan sänka din månadskostnad rejält. Var är det bäst att ta ett lån och hur skiljer sig de tre största sidorna där du kan ta lån? Hos både Lendo, Freedom Finance och Zmarta så kan du jämföra 30 olika lån med ett enda klick. Du kan dessutom ansöka om flera lån men bara få en UC slagning. Detta är verkligen bra då man inte vill ha för många UC slagningar i sitt namn.

man jämför lån

Lendo

Om du har sett reklamen på tv så känner du nog igen uttrycket – Lendo, pruta utan att prata. Det är precis vad Lendo gör för dig. De hjälper dig att pruta på ditt lån utan att du behöver säga ett endaste ord. Allt du behöver göra är att knappa in hur mycket du vill låna, under hur lång tid och dina personuppgifter. Sedan kan du ansöka om lån hos upp till 30 långivare, med en endast UC slagning. Det tar inte mer än 2 minuter att ansöka och du får svar direkt från de flesta bankerna. Vissa banker tar dock lite längre tid på sig, men du kan räkna med ett svar från alla inom 24 timmar. När du har fått svar så kan du jämföra de olika lånen och välja det som du tycker passar dig bäst. Snabbt och enkelt!

Lendo har blivit nominerade som Sveriges bästa sök och jämförelsetjänst 2019. De har ett kundbetyg på 4,43 av 5, vilket är riktigt högt! Kunderna är med andra ord väldigt nöjda med Lendo.

Freedom Finance

Freedom Finance är väldigt likt Lendo. Även här kan du göra en ansökan på ett par minuter med en UC slagning, få snabba svar och sedan välja mellan upp till 30 långivare. De jobbar med många stora banker som SEB, IKANO bank och Santander. Kundtjänsten är öppen dygnet runt, så om du har några frågor kring din ansökan eller ditt svar så kan du alltid kontakta kundtjänsten. De har även öppet dygnet runt på helger.

Freedom Finance har 6654 omdömen på Trustpilot och har ett betyg på 9/10. Det är extremt sällan man ser en 10 poängare, så detta är ett riktigt bra betyg från många nöjda kunder!

Zmarta

Zmarta skiljer sig lite i den meningen att du kan jämföra även andra saker. Utöver lån kan du även jämföra elavtal och försäkringar hos totalt 150 företag. Har du flera lån kan det vara bra att samla dina lån för att få ned månadskostnaden. Du slipper då kostnader för flera olika lån och betalar istället endast ett lån. På detta sätt kan du spara tusenlappar varje månad! Zmarta erbjuder tjänster som hjälper dig att samla dina lån genom att du tar ett nytt och större lån som du använder för att betala tillbaka dina smålån och krediter. Sedan behöver du bara betala tillbaka på ett lån varje månad.

Slutord

Dessa tre jämförelsetjänster är väldigt lika, så att välja mellan dem kan vara lite svårt. Alla sidor har höga kundomdömen och erbjuder en riktigt bra produkt som kan spara dig många tusenlappar. De har liknande ansökningsprocess och samarbetar med stabila banker. Dessutom tar de enbart en UC.

Svens bana började inom bank- och försäkringsbranschen. Sin utbildningsbakgrund har han inom såväl juridik som ekonomi vilket ger honom god kunskap om de olika finansiella produkterna vi erbjuder på Sverigekredit.se. Hans juridiska kunskaper har varit högst centrala för att vi på Sverigekredit ska vara säkra på att vi erbjuder så konsumentvänliga lösningar som möjligt.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden