Coop Privatlån

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Förmånlig ränta för alla medlemmar hos Coop
  • Gratis låneskydd i tre månader ingår
  • Möjligt med två betalningsfria månader
  • Samma månadsbelopp varje månad
  Nackdelar:
  • Första månaden amorteringsfri då betalar man endast ränta
  • Utbetalningstiden är 2 - 3 bankdagar för en godkänd ansökan

  Popularitet

  Ett privatlån hos Coop är förmånligt för medlemmar. Därför kan det vara ett bra alternativ att söka om ett lån ifall man är medlem. Medlemmar får nämligen 1 procent lägre individuell ränta än icke medlemmar får. Det lockar många att välja just Coop som deras långivare.

  Godkända ansökningar

  För att öka sina chanser till ett bättre lån med bättre individuell ränta så är det bra att ha en medsökande till sitt lån. Det finns då två inkomster att säkra upp betalningen med. Det ser banken som en postitiv punkt i en ansökan. Alla godkända ansökningar har en ångerrätt på 14 dagar räknat från den dagen man ingick i kreditavtalet.

  Trygghet och service

  MedMera Bank AB är kreditgivarna bakom Coop Privatlån och de erbjuder lån på allt mellan 15 000 till 350 000 kronor med en löptid mellan 2 till 12 år. Första månaden är alltid amorteringsfri när man fått lånet utbetalt och man kan ha två stycken helt betalningfria månader per år om man så önskar. Ansökan går på två minuter att fylla i och man får svar direkt på skärmen inom någon minut. En sedvanlig kreditupplysning görs via UC när ansökan skickas in.

  Kundtjänsten finns tillgänglig alla helgfria vardagar mellan 08:00 till 18:00 och man kan kontakta dom antingen via telefon eller skicka meddelande via hemsidan.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden