Resurs Gold

Med Resurs Gold får du ett säkert och flexibelt kreditkort som alltid är redo. Detta är ett förmånsladdat kort som ger dig ett helt paket av attraktiva lösningar.

Med säkra betalningar online och sms-kvitton har du full kontroll på vad som händer med ditt kort. Räntefri delbetalning i 6 månader och en inbakad reseförsäkring skapar extra värde. Med kortet får du bonuspoäng på varje köp, även när du betalar räkningar.

Samla poäng tillsammans med andra i familjen och hämta ut poängvaror i shoppen. Du har speciella rabatter till anslutna kedjor, som när du tankar bilen eller köper blommor.

Du kan enkelt anpassa kortet med ytterligare tjänster som VIP-lounger på flygplatser, en egen assistent som hjälper dig med restaurangbokningar eller en betalförsäkring om du skulle bli hastigt sjuk. Helt klart ett av de mest användbara korten på marknaden!

Bonus & cashback

Ett bra lojalitetsprogram är en stor fördel med Resurs Gold. När du handlar med kortet får du en extra fördel genom att få bonus tillbaka. Varje krona du spenderar med kortet ger dig 0,5 poäng. Ju mer du handlar desto fler poäng läggs ihop på ditt saldo. Du samlar även poäng när du betalar dina räkningar med kortet.

Poängen kan du använda till resor, upplevelser av olika slag och en stor mängd andra produkter. Du hittar alla produkter enkelt i den välfyllda poängshoppen.

Försäkringar

Med Resurs Gold har du möjlighet att teckna en betalförsäkring som täcker din avbetalning i upp till 12 månader. En sådan kan vara bra om du blir oväntat arbetslös eller sjukskriven. Den gäller även om du blir inlagd på sjukhus i mer än 5 dagar.

Reseförsäkring

Ditt kort är laddat med en reseförsäkring som täcker hela familjen, vilket är bra ifall du skulle råka ut för oförutsedda händelser. Exempelvis om flyget skulle bli försenat eller om något bagage försvinner längst vägen.

Reseförsäkringen blir aktiv om du betalar minst 75 % av resans kostnad med ditt Resurs Gold. Såklart får du även bonuspoäng på dessa inköp.

Kreditgränser och ränta

Med Resurs Gold har du en kredittid på upp till 60 dagar, som för dig är helt kostnadsfri. Om du väljer att inte betala hela beloppet efter 60 dagar beräknas räntan utifrån beloppet som återbetalas. Räntan varierar beroende på lånebelopp och lånetid.

Spannet för den effektiva räntan är mellan 4,60 % och 24,65 %.

Avgifter för Resurs Gold

Årsavgiften för ett Resurs Gold är 245 kronor och ger dig tillgång till ett av världens mest nyttjade betalmedel. Det tillkommer även en avi-avgift på 39 kr/månad.

Med låga avgifter och hög säkerhet fungerar detta kort perfekt och är gångbart oavsett om du är utomlands eller behöver extra kontanter.

Valutapåslag

När du gör utlandsköp läggs ett valutapåslag av 1,97 % på köpet.

Uttagsavgift

Kontouttag debiteras med 2,97 % (lägst 35 kr/uttag).

Överföringar via blankett kostar 3,95 % av beloppet (lägst 35 kr/uttag)

Extrakort

Ett extrakort kostar endast 50 kr.

Räkningsbetalning

När du betalar dina räkningar med kortet debiteras 1 % på beloppet.

Krav

När du ansöker om Resurs Gold anger du en önskad kreditgräns, ditt personnummer och din kontaktinformation. Beroende på din ekonomiska status och den kreditgräns du angivit får du besked direkt om ansökan beviljades. Du måste dock vara 18 år gammal och inte vara arbetslös eller ha några betalningsanmärkningar.

Om Resurs Bank

Du kan känna dig trygg med ett lån från Resurs Bank då deras verksamhet har sin grund i Norden. Här utvecklas kontinuerligt framtidens lösningar för smarta och effektiva köp. Resurs Bank har tidigare varit snabba med att erbjuda olika smarta lösningar, varav en av dem är den räntefria finansieringen.

Vill du nå kundtjänst är öppettiderna vardagar mellan kl. 08:00 – 18:00.

Fördelar:
  • Bonus på allt du handlar
  • 6 månader räntefri delbetalning
  • Reseförsäkring ingår
Nackdelar:
  • Uttagsavgift
  • Bonuspoäng kan bara nyttjas i deras poängshop

Villkor

  • Minst 18 år
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Ej arbetslös
Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden