Qred

Fördelar:
  • Personlig upplysning utan UC
  • Räntefritt - fast månadsavgift
  • Låneerbjudande inom 1 h
  • Återbetala lånet när som helst
Nackdelar:
  • Kreditupplysning av företrädare görs alltid (med Creditsafe)
  • Kräver oftast personlig borgen
  • Begär UC på företaget

Om Qred

Sedan starten 2015 har Qred jobbat mot sitt mål att revolutionera marknaden för företagslån och göra det enklare för småföretagare att få tillgång till kapital. Qred är verksamma i hela Norden och Nederländerna, med planer om fortsatt expansion.

Qred har utvecklat smarta algoritmer som förenklar låneansökningsprocessen och gör det möjligt för dig som företagare att få en offert på lånet redan inom en timme.

Tjänster & produkter

Qred erbjuder företagslån till småföretag. Genom en enkel och smart online ansökan kan företag ansöka om lån på belopp mellan 10 000 och 1 miljon kronor. Vid ansökan kan du välja mellan tre olika lånetider – 6, 12 eller 18 månader.

När du som företagare ansöker om lån hos Qred tas alltid en kreditupplysning på företaget via UC. Kreditvärdigheten kontrolleras även hos bolagets företrädare, men detta sker genom Creditsafe och inte UC. Det gör att din ansökan om lån till företaget inte behöver tynga ner din personliga kreditvärdighet hos UC.

Genom ny teknik kan Qred erbjuda en automatiserad ansökningsprocess som gör att du kan få en offert redan inom en timme. Även om någon av företrädarna eller företaget har betalningsanmärkningar behöver det inte vara något hinder för att få låna hos Qred eftersom de gör en sammanvägd bedömning. Det viktigaste är att företaget eller dess ägare har god möjlighet att kunna betala tillbaka lånet.

Qred strävar efter att erbjuda företagslån snabbt, tryggt och enkelt. Kostnader och villkor framgår alltid tydligt och lånet har inga bindningstider. Det innebär att du alltid kan lösa lånet tidigare utan extra kostnad. Inga dolda kostnader förekommer.

Lånets kostnad

När du ansöker om företagslån hos Qred tillkommer ingen ränta. Utifrån det belopp företaget önskar låna bestäms en fast månadsavgift. Utöver denna avgift tillkommer inga andra kostnader som startavgift eller fakturaavgift. Som lånekund hos Qred betalar du endast det bestämda månadsbeloppet vilket enkelt betalas med Swish.

För ett lån på 100 000 kronor som betalas över 12 månader kan månadsavgiften bli 1 660 kronor, vilket resulterar i en total lånekostnad på 119 920 kronor.

Den faktiska månadsavgiften ditt företag får betala beror dock på företagets och företrädarnas ekonomi och baseras på ett så kallat Qred-score. Det är en poäng som visar företagets och ägarnas kreditvärdighet och möjlighet till återbetalning.

Över 100 olika källor analyseras och vägs in vid framtagandet av ett Qred-score, som omsättning, betalningsförmåga, historik och ev. betalningsanmärkningar.

Företag som lånar hos Qred kan återbetala lånet när det passar bäst. Kanske får företaget bättre likviditet och tar in en stor order? Då kan lånet lösas i förtid.

Utbetalning & kundtjänst

En låneansökan hos Qred är inte på något sätt bindande eller kopplad till några kostnader. Du betalar endast när pengarna blivit utbetalda. Om frågor skulle uppstå finns Qreds kundtjänst på telefon eller mejl, vardagar mellan kl. 07:00 – 17:30.

Själva ansökan tar endast en minut att genomföra och oftast får du besked redan inom en timme. När företaget godkänt och signerat offerten betalas pengarna ut samma dag. Det är ingen överdrift att säga att Qred är en snabb och enkel lösning.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden