Zensum

Zensum är en tjänst för jämförelse av lån där du med en ansökan kan få hela 28 låneerbjudanden. Med en kostnadsfri tjänst och erfaren kundsupport så är Zensum ett självklart val. Hos Zensum kan även den med betalningsanmärkning ansöka om lån.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • 28 låneförslag med en ansökan
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Kundtjänst 7 dagar/veckan
  Nackdelar:
  • Ingen direktutbetalning
  • UC för kreditupplysningar
  • Ingen live-chatt för rådgivning

  Zensums erbjudande

  Zensum är en låneförmedlingstjänst där du genom en enda ansökan kan få 28 olika låneerbjudanden. Zensum grundades redan år 2013 och har hjälpt över 200 000 kunder att låna pengar. Låneförmedlaren står under Finansinspektionens tillsyn.

  Hos Zensum kan du som privatperson ansöka om ett privatlån på mellan 20 000 kronor och 600 000 kronor. Den löptid du kan välja på är mellan 1 till 15 år.

  Så ansöker du om lån hos Zensum

  Att skicka in en låneansökan till Zensum är enkelt och går snabbt genom deras hemsida. Trots att du bara skickar in en ansökan kan du få 28 låneerbjudanden, vilket gör att du enkelt kan jämföra vilket alternativ som är bäst.

  När du skickat in din ansökan tar Zensum en kreditupplysning hos UC. När denna är godkänd och alla Zensums samarbetspartners har delgivit sina låneerbjudanden sållar bolagets handläggare ut de bästa och skickar till dig. Efter att du godkänt och signerat ett erbjudande tar det cirka 2-3 dagar innan du får tillgång till pengarna.

  Zensums samarbetspartners

  När du lånar genom Zensum kan du få ett låneerbjudande av bland annat dessa banker och lånegivare: Coop MedMera Bank, ICA Banken, IKANO, Collector Bank, Resurs Bank, Seven Day, Lendify, Santander, Marignalen Bank, AVIDA, Credento, Eurolån, Credex, MoneyGo och Credway.

  Räntor och avgifter

  Den nominella räntan hos Zensum är rörlig och sätts individuellt. Räntespannet är på mellan 2,95 % – 29,06 %. Den högsta effektiva räntan som kan erbjudas är 33,23 %. Huruvida det förekommer andra avgifter beror på långivaren du väljer.

  Kundservice

  Zensums kundtjänst har öppet veckans alla dagar, måndag till fredag mellan kl. 09.00 – 21.00. För hjälp och råd kan du kontakta Zensum via mejl och telefon.

  Sammanfattning

  Om du är på jakt efter en långivare med stor erfarenhet av lånemarknaden och där du får rådgivning hela vägen är Zensum ett bra alternativ. Här kan du låna ett högt belopp utan säkerhet och lånet är fritt att användas till valfritt ändamål.

  Recension - Zensum
  Betyg 10100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Låntagare måste vara minst 18 år och myndig
  • Låntagare måste vara folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år
  • Låntagare måste inneha en årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Låntagare måste ha varit skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden