Viiga Lån

Viiga Lån erbjuder ett helt digitalt kontantlån på belopp upp till 40 000 kronor, med fast ränta och möjlighet till en lång återbetalningstid. Du får svar på din ansökan redan inom en timme. Långivaren är en del av Thorn Svenska AB som erbjudit finansiella tjänster sedan år 1970.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Använd lånet till vad du vill
  • Fast ränta ger stor trygghet
  • Upp till 7 års återbetalningstid
  • Besked inom en timme
  Nackdelar:
  • Administrationsavgift
  • Kreditupplysning via UC

  Viiga Låns erbjudande

  Viiga Lån är en långivare som erbjuder lån till fast ränta och med en lånetid på upp till 84 månader (7 år). Eftersom lånet tas utan säkerhet kan du använda pengarna till allt från en mindre renovering där hemma, till att förverkliga en resa du länge drömt om. Du får besked inom en timme och får oftast pengarna samma dag.

  Låna hos Viiga Lån

  Att ansöka hos Viiga Lån är en enkel process som sker genom ett kortfattat formulär. Du fyller i önskat belopp och återbetalningstid, följt av uppgifter så som namn, personnummer och kontonummer. Därefter signerar du med BankID, varpå Viiga Lån begär ut en kreditupplysning hos UC som läggs till grund för beslutet.

  Hos Viiga Lån kan du låna mellan 10 000 och 40 000 kronor, i allt från 1 år upp till 7 år. Här lånar du till en fast ränta vilket kan vara extra fördelaktigt när marknaden är osäker. Räntan förblir då densamma under hela låneperioden och du kan vara säker på hur mycket du ska betala varje månad, utan oro för räntehöjningar.

  Att ansöka om lån är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Villkoren för att ansöka är att du behöver vara 20 år fyllda, ha ett svenskt personnummer och ha varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år. Du behöver även ett svenskt bankkonto.

  Ränta och avgifter

  Hos Viiga Lån betalar du ett fast belopp varje månad. Räntan när du tar lånet sätts utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Bättre ekonomi leder i regel till lägre ränta.

  Spannet för den nominella räntan är 6,84 – 21,60 % och för den effektiva räntan 11,52 – 29,99%. Avgifter som förekommer är en uppläggningsavgift på 595 kr, samt en administrationsavgift på 19 kr/mån för autogiro och annars 39 kr/mån.

  Kundservice

  Om du har frågor eller funderingar kan du enkelt nå Viiga Låns kundservice genom telefonsamtal eller e-post. Öppettiderna är varje vardag mellan kl. 08:00-18:00.

  Beviljade lån betalas ut redan samma dag eller senast nästföljande bankdag.

  Om Viiga Lån

  Viiga Lån är en del av Thorn Svenska AB som har lång erfarenhet av marknaden. Sedan 1970 har Thorn erbjudit finansiella produkter till svenska lånekunder. Företaget har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva sin verksamhet.

  Recension - Viiga Lån
  Betyg 73100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • 20 år fyllda
  • Svenskt bankkonto
  • Folkbokförd i Sverige (2 år)
  • Svenskt personnummer
  • Fungerande e-post adress
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Underskrift
  Avi-avgift: 19 - 39 kr Uppl.avgift: 595 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!