Untie

Untie är en innovativ långivare som använder sig av en peer-to-peer struktur. Här kan du låna upp till 80 000 kr utan krav på säkerhet och med förmånliga villkor för dig som låntagare.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel lånprocess
  • Inget UC
  • Låna upp till 80 000 kr
  Nackdelar:
  • Hög lägsta ränta
  • Informationsfattig hemsida
  • Lång utbetalningstid

  Popularitet

  Untie är en långivare som blir allt mer populär och det är tydligt att många är intresserade av peer-to-peer lån där man kan slippa höga kostnader. Untie har funnits sedan 2016 och spås bli allt mer eftertraktad ju mer välkänt peer-to-peer blir inom landets gränser. Istället för att ansöka hos en formell bank hjälper Untie alla låntagare att få ett bra lån utan de krav som gäller hos banker. Här kan du få ett förmånligt lån utan att behöva uppge en säkerhet eller pengarnas framtida användningsområde.

  Godkända ansökningar

  Untie har en relativt hög grad av godkända ansökningar. Det är relativt enkla ansökningskrav som gäller. man måste ha fyllt 20 år och inte ha någon betalningsanmärkning. Så vida detta är uppfyllt bör du inte ha något problem med att få din ansökan om lån godkänd.

  Trygghet och Service

  Untie är ett tryggt företag med erfarenhet från lånemarknaden sedan 2016. Det är startat av personer med stor insyn på den finansiella marknaden och som har väldigt lång erfarenhet av branschen. De pengar du lånar är pengar som andra svenska privatpersoner har valt att investera hos Untie. Därför kan du få extra förmånliga villkor hos denna långivare. Givetvis står Untie under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att verka på lånemarknaden. Precis som sig bör för ett seriöst företag alltså. Untie använder sig av Bisnode för kreditupplysningar för att skydda din kreditvärdighet.

  Untie har en kundservice som finns tillgänglig när du är i behov av hjälp. Trots den något informationsfattiga hemsidan så håller Unties kundservice öppet under veckans alla vardagar. öppettiderna är mellan kl. 08:00 – 17:00 och det är under dessa tider som du får din låneansökan godkänd och dina lånade pengar utbetalda. Du kontaktar enkelt och smidigt Untie genom det kontaktformulär som finns på hemsidan.

  Recension - Untie
  Betyg 45100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • 20 år fyllda
  • Ingen betalningsanmärkning
  • Svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: Nej kr Uppl.avgift: Nej kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!