Tando Lån

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Lån trots kredithistorik
  • Låna utan UC (Creditsafe)
  • Inga avgifter utöver ränta
  Nackdelar:
  • Kräver en borgensman

  Tando Låns erbjudande

  Tando Lån erbjuder borgenslån från 10 000 till 100 000 kronor. Återbetalningstiden varierar mellan 36 och 72 månader. Borgenslån innebär att lånet villkoras mot att du har någon som går i borgen för det och därmed förpliktigar sig att betala skulden om du av någon anledning inte kan det. Det skapar en extra trygghet och gör att även du med en trasslig ekonomisk bakgrund kan teckna lån till schyssta villkor.

  Lån anpassade för dig
  Lån anpassade för dig

  Låna hos Tando Lån

  Från ansökan till utbetalning tar i regel bara 24 timmar hos Tando Lån. Du väljer önskat lånebelopp och återbetalningstid, samt fyller i dina personuppgifter. När detta är gjort får du en unik länk som din borgensman använder för att fylla i sina uppgifter. Därefter tas en kreditupplysning via Creditsafe för att fastställa att borgensmannen har en stabil ekonomi och i värsta fall kan betala för lånet.

  När lånet har blivit godkänt betalas pengarna ut till borgensmannens konto, som i sin tur får föra över lånebeloppet till dig. Det görs för att skydda borgensmannen.

  Ränta och avgifter

  Det enda du betalar hos Tando Lån är en fast årlig ränta på 29,00 %. Det tillkommer ingen uppläggningsavgift, aviavgift eller årsavgift. Eftersom räntan är fast kommer den inte förändras under låneperioden, vilket gör det enkelt att planera betalningen.

  Kundservice

  Hos Tando Lån når du kundservice varje vardag mellan kl. 09.00 och 16.00. Det går att kontakta dem via chatt, e-post eller via telefon. Personalen i kundtjänst är alltid mån om att du ska känna dig nöjd med den service du fått och att du har koll på alla aspekter av vad tjänsten innebär, såväl för dig som låntagare och för borgensman.

  Så snart låneansökan blivit godkänd startar processen att betala ut pengarna, vilket vanligtvis sker inom ett dygn. Kom ihåg att lånet betalas till borgensmannens konto.

  Om Tando Lån

  Tando Lån är ett varumärke under företaget Faithful Finance AB och är idag aktiva i Sverige, Danmark och Finland. De inriktar sig på konsumenter som fått avslag från banken, till exempel på grund av betalningsanmärkningar. Här erbjuds istället ett borgenslån, där en borgensman går i god för att lånet betalas avtalsenligt.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden