Superfinans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel låneansökan
  • Matchar dig med olika lån
  • Låna upp till 600 000 kr
  • OK betalningsanmärkning
  Nackdelar:
  • Endast mejl för kundtjänst
  • Kortfattad FAQ-avdelning

  Superfinans erbjudande

  Superfinans är en låneförmedlare för privatlån. Genom en matchningsprocess får du låneerbjudanden från flera trovärdiga långivare. Superfinans väljer ut de lösningar och erbjudanden som passar dig bäst genom att matcha dina behov mot de erbjudanden som finns och på det sättet presentera det perfekta privatlånet.

  Låna hos Superfinans

  Det går enkelt att genomföra en låneansökan hos Superfinans. Du fyller snabbt i dina uppgifter, så som hur mycket du vill låna (mellan 5 000 – 600 000 kr), till vad och om du har några betalningsanmärkningar. När du slutfört formuläret och skickat in ansökan är det bara att vänta tills Superfinans är klar med dina lånematchningar.

  Du väljer sedan en långivare som du placerar din ansökan hos och kan därefter få ditt lån utbetalt. Med andra ord kan du spara både tid och pengar med Superfinans.

  Ränta och avgifter

  Räntor och avgifter sätts av långivarna och beror alltså på vilket erbjudande du till slut väljer. Detta kommer dock tydligt framgå i de lånmatchningar som presenteras. Spannet för årsräntan är 2,95–29,5 % och för den effektiva räntan 2,99–33,83 %.

  För ett annuitetslån på 100 000 kronor med en löptid på 14 år kan du få en rörlig årsränta på 7,9%. Med 0 kr i uppläggnings- och aviavgift blir den effektiva räntan 8,19 %. Det totala lånebeloppet blir 165 589 kr och månadskostnaden 986 kr.

  Kundservice

  Superfinans har i dagsläget inga konkreta öppettider för kundtjänsten, men du kan nå dem under normala kontorstider på vardagar. Då antingen genom att mejla eller fylla i kontaktformuläret på hemsidan. Inget telefonnummer eller chatt finns.

  Hur snabbt utbetalningen av pengarna sker är en vanlig fråga när det kommer till lån, men eftersom Superfinans är en låneförmedlare beror detta på den långivare du i slutändan väljer. Tiden kommer dock framgå av dina lånmatchningar.

  Vanligtvis sker utbetalningar av privatlån inom 24 timmar från godkänd ansökan.

  Om Superfinans

  Superfinans är ett varumärke under det danska fintech-bolaget Firstborn Capital som är kända för att använda tekniskt avancerade lösningar. Superfinans bedriver inte själva någon utlåning, utan är en online jämförelsetjänst av privatlån.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden