Resurs Bank

Resurs Bank är en erfaren aktör som startade sin finansiella verksamhet redan 1977. Idag finns de i hela Norden och erbjuder fördelaktiga lån till såväl konsumenter som företag. Låna mellan 10 000 och 400 000 kr utan krav på säkerhet, med en återbetalningstid på 1 till 15 år.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Låg minimum-ränta
  • Enkel ansökningsprocess
  • Hjälp att samla dina lån
  • Lös lånet när du vill
  Nackdelar:
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Åldersgräns på 20 år

  Resurs Bank erbjudande

  Hos Resurs Bank kan du låna från 10 000 kr och ända upp till 400 000 kr, med en löptid på 1 till 15 år. Du kan dock lösa lånet när du vill och det ställs inget krav på säkerhet för lånet. Resurs Bank tillämpar en individuell räntesättning, med en lägsta ränta på 4,21%. Om ditt lån beviljas har du pengar på kontot inom 1-3 bankdagar.

  Ett privatlån hos Resurs Bank kan användas till vad som helst, men för den med många mindre krediter kan lånet användas för att samla lånen. På så sätt kan du få bättre villkor och sänka din månadskostnad för att få mer pengar över till annat.

  Låna hos Resurs Bank

  En låneansökan hos Resurs Bank är enkel att genomföra. Du behöver fylla i hur dina inkomster och utgifter ser ut, samt om du delar din ekonomi med någon eller inte. Därefter gör Resurs Bank en sedvanlig kreditprövning via UC – något som alla långivare enligt svensk lag måste göra innan en låneansökan beviljas eller avslås.

  Blir din ansökan godkänd kommer du att få signera ett skuldebrev och det gör du enkelt med hjälp av ditt BankID. Så snart skuldebrevet signerats betalas pengarna ut av Resurs Bank. Därefter dröjer det 1-3 bankdagar innan pengarna är på kontot.

  Ränta och avgifter

  Hos Resurs Bank tillämpas individuell räntesättning. Det innebär att räntan sätts utifrån hur goda möjligheter de anser att du har att betala tillbaka lånet. Spannet för räntan är mellan 4,21% och 19,14%. I samband med att lånet läggs upp betalar du en uppläggningsavgift på 399 kr. Det tillkommer även en aviavgift på 19 kr/mån.

  Kundservice

  Så fort du signerat ditt skuldebrev betalas pengarna ut. Därefter beror det på din bank hur lång tid det tar innan pengarna dyker upp, men räkna med 1-3 bankdagar.

  Kundservice har öppet varje helgfri vardag mellan 09.00 – 17.00 och du når dem antingen på mejl eller telefon. Det brukar vara relativt kort väntetid i telefonkön och du får alltid en seriös hantering av ditt ärende från en kunnig handläggare.

  Om du vill nå Resurs Bank utanför öppettiderna kan du alltid skicka iväg ett mejl med din fråga. Därefter besvarar kundtjänst det så snart de har öppnat igen.

  Om Resurs Bank

  Resurs Bank är en långivare med långa anor inom den finansiella branschen. De grundades redan 1977, men då med visionen att erbjuda finansieringslösningar till detaljhandeln. De fick sedan banktillstånd 2001 och erbjuder nu lån i hela Norden.

  Det gör dem till en av de mer etablerade aktörerna i branschen för privatlån.

  Recension - Resurs Bank
  Betyg 61100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 20 år
  • Fast inkomst om 100 000 kr per år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ingen skuld hos Kronofogden
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 19 kr kr Uppl.avgift: 399 kr kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!