Paymark Finans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Behandlar ansökan inom en timme
  • Öppet 6 dagar / vecka
  Nackdelar:
  • Använder UC för kreditupplysning
  • Många extra avgifter

  Popularitet

  Paymark Finans är en lånetjänst som nyligen har lanserats. Därmed är lånetjänsten ännu inte välkänd för de svenska låntagarna. Paymark Finans samarbetar dock med Thorn Svenska AB som har funnits ända sedan 1970. Hos denna långivare finns det gott om erfarenhet och det är ett välkänt namn i branschen. Thorn Svenska står för seriositet och god service till alla låntagare.

  Godkända ansökningar

  Det är Thorn Svenska AB som är kreditgivaren hos Paymark Finans. De har en god ratio när det kommer till hur många låneansökningar som godkänns. Om du ansöker hos Paymark Finans har du därför en mycket god chans att få ditt privatlån godkänt så länge som du uppfyller ansökningskraven.

  Trygghet och service

  Hos Paymark Finans kan du känna dig trygg med att låna pengar. Hos denna långivare finns det många års erfarenhet av att hjälpa låntagare. Du är garanterad en seriös tjänst med konfidentiell behandling av din låneansökan. Paymark Finans samarbetar med Thorn Svenska AB och det är dem som är kreditgivaren. Thorn Svenska har funnits med många år på lånemarknaden och har gott om erfarenhet och ett gott rykte i branschen.

  Som ett tryggt företag erbjuder Paymark Finans givetvis en kundtjänst som finns till hands för dig. De kan ge dig rådgivning om deras lån och hjälpa dig med din låneansökan. Kundtjänsten håller öppet sex dagar i veckan och bemannas av kunniga medarbetare. Du kommer att kunna få professionell hjälp och med ditt lånande. Du når kundtjänsten genom telefon och du kan ringa in på måndag till fredag mellan kl. 08:00 – 18:00 och lördag mellan kl. 10:00 – 16:00. Du kan även välja att skicka in ett mejl till kundtjänsten.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden