NextFinance

Smart låneförmedlingstjänst som ger dig möjlighet att få över 20 olika låneerbjudanden genom en enda ansökan. NextFinance förmedlar Freedom Finances trygga och seriösa lånetjänst och du får snabbt svar på din ansökan.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Kan få +20 låneerbjudanden
  • Kundservice 7 dagar/vecka
  • Enkel ansökan
  Nackdelar:
  • Kreditkoll från UC
  • Ej NextFinance som behandlar ansökan
  • Stort räntespann

  Popularitet

  NextFinance är en tjänst som är relativ ny på marknaden. De samarbetar dock med en mycket populär och trygg tjänst i Freedom Finance och därför kommer NextFinance troligtvis att bli en populär tjänst att använda sig av för jämförelse av lån. Även som ny tjänst är NextFinance dock pålitliga och trygga att använda.

  Godkända ansökningar

  Det är ej NextFinance som behandlar och godkänner de ansökningar som kommer in. Detta är det Freedom Finance som gör och och de har överlag en stor grad av godkända ansökningar. Det beror på att de har många samarbetspartners som alla ställer olika krav och villkor så det finns nästan alltid någon som passar de låneansökningar som kommer in.

  Du har alltså stor chans att bli godkänd om du ansöker genom NextFinance vilket är ett bra betyg för denna tjänst. NextFinance är alltså ett mycket bra val av lånetjänstförmedlare om du inte vill riskera att behöva få mer än en registrering i UC.

  Trygghet och Service

  NextFinance marknadsför Freedom Finances tjänst som står under tillsyn av Finansinspektionen. Freedom Finance lanserades redan år 1999 och har därmed lång erfarenhet av att förmedla lånetjänster för privatpersoner i Sverige. Du kan känna dig helt trygg när du ansöker via NextFinance. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt och alla dina känsliga uppgifter krypteras vid ansökan. Inga uppgifter kommer att lämnas ut till tredje part.

  Om du har frågor angående att låna genom NextFinance eller behöver hjälp med din ansökan kan du kontakta den kundservice som finns. NextFinances medarbetare arbetar alla dagar i veckan mellan kl. 09:00 – 20:00. Du kommer enkelt i kontakt med kundtjänsten gnom en mejladress och du får vanligtvis svar inom 24 timmar.

  Recension - NextFinance
  Betyg 37100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 18 år
  • Ingen skuld hos Kronofogden
  • Svenskt personnummer och svensk folkbokföring
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: Nej kr Uppl.avgift: Nej kr
  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden