MyLoan

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Samarbetar med 15 långivare
  • Erbjuder trygghetsförsäkring
  • Ofta snabbt svar på ansökan
  Nackdelar:
  • Ej populär på Sverigekredit
  • Godkänner få ansökningar
  • Dåliga öppettider

  Popularitet

  Myloan är en av de mindre låneförmedlarna i Sverige men har på senare tid visat en stark tillväxt. Varumärket är nyare och mindre känt i jämförelse med alla andra låneförmedlare, Trots det är det många som väljer att klicka sig vidare till Myloan och ansöka om lån

  Godkända ansökningar

  Statistiken över godkända ansökningar har inte alltid varit imponerande, trots att Myloan samarbetar med ca 15 banker och kreditbolag som de skickar din ansökan till. Vi har dock sett en markant ökning den senaste tiden och en trend som visar att MyLoan kan godkänna lika många ansökningar som de flesta andra låneförmedlare.

  Trygghet och Service

  Myloan ägs av företaget Insplanet Försäkringsförmedling AB som funnits i många år och som visar stabila siffror. När du ansöker om ett lån hos Myloan så har du möjlighet att teckna en s.k trygghetsförsäkring som hjälper dig med låneutgifterna om du skulle bli arbetslös eller långtidssjukskriven p.g.a olycka eller annat. Vi bedömer att Myloan är ett tryggt företag att låna genom.

  Servicen hos Myloan håller tyvärr inte samma nivå som hos de flesta andra låneförmedlare. Du kan endast nå kundtjänst under vardagar och på Fredagar är öppettiderna kortare. Kundtjänsten i sig är det inget fel på och hemsidan erbjuder all tänkbar information som du kan behöva för att känna dig trygg med att ansöka.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att ansöka hos Myloan är väldigt likvärdiga som hos de flesta andra låneförmedlare och långivare av privatlån. Vår erfarenhet är dock att de inte är lika mottagliga för betalningsanmärkningar som de flesta andra långivare är. Utöver det så följer förstås Myloan de villkor och krav som ställs av de banker och kreditbolag som de samarbetar med.

  Kvaliteten på hemsidan är bra och vi upplever att företaget känns modernt. Notera att hemsidan har dubbla menyer (som vi inte gillar) på vissa sidor, så att du inte missar någon information och viktiga detaljer. Positivt är att du oftast får svar på din ansökan inom några minuter och att de erbjuder personlig rådgivning. Det finns för övrigt inget direkt utmärkande med själva tjänsten.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden