Matchbanker

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • OK med betalningsanmärkning
  • Möjlighet att låna utan UC
  • Svar på låneansökan direkt
  Nackdelar:
  • Endast kundtjänst via mail

  Matchbankers erbjudande

  Matchbanker är en låneförmedlare och utifrån din låneansökan kommer de att låta flera långivare konkurrera om dig som kund. Därmed kan du enkelt välja det lån som faller dig bäst i smaken och som ger flest fördelar. Alla ansökningar handläggs snabbt och du kommer att få svar på din ansökan direkt.

  Det finns möjlighet att låna pengar även med betalningsanmärkningar, förutsatt att de är äldre än sex månader och att inget aktivt skuldsaldo Kronofogden finns.

  Låna hos Matchbanker

  När du ansöker om ett lån hos Matchbanker fyller du i ett formulär med uppgifter om dig själv, din inkomst och så vidare. När du gjort det får du en lista med lån som matchar ditt behov, där du gör en separat låneansökan hos långivaren du väljer.

  Du får svar på din ansökan och signerar avtalet med BankID. Utbetalningstiden beror på om långivaren samarbetar med just din bank. Vanligtvis tar det någon bankdag innan pengarna har överförts.

  Ränta och avgifter

  Räntan via Matchbanker sätts individuellt och varierar mellan 2,95% och 47,64%. En uppläggningsavgift tillkommer på 595 kr. Lånet kommer även med en månatlig administrationsavgift och denna ligger på 19 kr per månad.

  Kundservice

  Matchbankers kundtjänst nås snabbt och smidigt via e-post. I dagsläget är det den enda kontaktväg som finns, men du kan förvänta dig svar inom kort.

  En utbetalning från en långivare som du slutit ett avtal med via Matchbanker kan variera i tid. Det kan ta allt från 15 minuter till 3 bankdagar. Mer exakt information om utbetalningstid kan du hitta hos den aktuella låntagare du väljer att låna hos.

  Om Matchbanker

  Matchbankers syfte är att förmedla lån genom att kunderna själva får en överblick över marknadens lån och kan se vad dessa lån kommer att kosta. Här är det inte bara de som storbankerna prioriterar som får låna pengar, utan även de med lägre kreditvärdighet och betalningsanmärkningar får chans att låna.

  Matchbanker ägs och drivs av Lead Supply A/S som grundades 2014 och delvis ägs av börsnoterade North Media. Bakom Matchbanker finns ett dedikerat team som hela tiden jobbar mot att skapa den bästa tjänsten för dig som kund, vilket avspeglar sig i Matchbankers höga Trustpilot-betyg.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden