Marginalen Bank

Margnalen Bank är en av Sveriges medel-banker med 350 anställda och ca 200.000 Svenska kunder. Här kan du låna upp till 350.000 kr och få personlig service dygnet runt, alla dagar i veckan.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Kundtjänst 24/7
  • Trygg långivare
  • Erbjuder låneskydd
  • Bra och tydlig hemsida
  Nackdelar:
  • Låg popularitet
  • Få godkända ansökningar

  Popularitet

  Sverigekredit’s användare har generellt inte visat jättestort förtroende för Marginalen Bank. Statistiskt sett har det varit ytterst få som valt att klicka sig till Marginalen Bank för att ansöka om ett lån, trots att företaget är stort och marknadsför sig flitigt. Med det sagt vill vi förtydliga att Marginalen Bank är en mycket seriös och trygg aktör.

  Godkända ansökningar

  När Marginalen började med det så kallade Omstartslånet, där de erbjuder privatpersoner med betalningsanmärkningar att låna, förändrades statistiken en del till det positiva när det kommer till godkända ansökningar. Den senaste tiden har andelen godkända ansökningar minskat något.

  Trygghet och Service

  Trots att Marginalen inte presterar så bra på Sverigekredit, så kan vi inte blunda för det faktum att det är en stor bank med goda resurser som har ca 200.000 Svenska kunder. Det är ett bolag som gör ca 30 miljoner i vinst och har tillgångar på över 15 miljarder kronor.

  Servicen är oklanderlig och tillgången till deras kundtjänst är fenomenal. Marginalen Bank håller öppet för personlig service dygnet runt, alla dagar i veckan och det är helt klart imponerande service.

  Villkor och Kvalitet

  För att vara ett privatlån från en bank så kräver Marginalen förhållandevis få villkor för att godkänna lån. En ålder på minst 20 år, en inkomst på minst 120.000 kr per år och avsaknad av betalningsanmärkningar räcker för att man ska få sin ansökan godkänd.

  Kvaliteten bedömer vi är god och vi ser ett värde i att du som kund får hjälp med en rad andra tjänster, som sparande, kreditkort, försäkringar och mycket mer. Kvaliteten på hemsidan är betydligt bättre än hos flera andra banker och det är lätt att hitta alla information man behöver.

  Recension - Marginalen Bank
  Betyg 38100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 20 år gammal
  • Fast årsinkomst på minst 150.000 kr
  • Kan godta betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 10-25 kr Uppl.avgift: 495 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!