LoanButler

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Bra villkor
  • Stor bredd i antalet långivare man når ut till
  Nackdelar:
  • Relativt okänd aktör

  Det här är en marknadsplats där du kan jämföra olika långivare helt kostnadsfritt. När du fyller i din låneansökan hos de har du direkt möjligheten att nå ut till mer än 20 olika banker och långivare med endast en ansökan.

  LoanButlers popularitet

  Detta är inte en låneförmedlingstjänst som kanske är rejält känd av den allmänna massan, men det är likväl en väldigt bra tjänst de erbjuder. Och som alltid så bör man inte döma ut något bara för att populariteten kanske inte är skyhög. Detta kan bero på flera faktorer, bland annat på att de inte marknadsfört sig lika hårt som andra aktörer som är mer välkända.

  Godkända ansökningar

  Antalet godkända ansökningar ser bra ut för denna låneförmedlare. Din ansökan når ut till många långivare och det ökar chansen för att få ansökan godkänd.

  Trygghet och Service

  Med tanke på företagets namn förväntar du dig givetvis en hög grad service vid behov. De erbjuder kundtjänst via mail och telefon, dock framgår det inte tydligt vilka öppettider och svarstider som gäller för detta. På hemsidan hittar du även en mycket bra FAQ sida där du får svar på många av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha.

  Villkor och Kvalitet

  De grundläggande villkoren hos är följande:

  • Minst 18 år
  • Årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden