Likvidum

Hos Likvidum gör du din låneansökan enkelt och snabbt och får låneerbjudanden från flera attraktiva långivare. Ta ett nytt lån eller få hjälp med att omförhandla och samla dina lån till en lägre kostnad. Likvidum har över 100 000 nöjda kunder och högt betyg på Trustpilot.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Lån med betalningsanmärkning (max 1 och yngre än 6 mån)
  • Samlar lån till lägre kostnad
  • Erbjuder lån till dig över 65 år
  Nackdelar:
  • Ingen kundtjänst på helger eller chatt-funktion på hemsidan

  Likvidums erbjudande

  Likvidum ger dig möjlighet att ansöka om lån mellan 10.000 och 500.000 kronor, helt utan säkerhet. Med betalningstider mellan 1 och 15 år har du friheten att välja om du vill betala en lägre månadskostnad över tid eller betala av lånet snabbt.

  Genom kostnadsfri rådgivning hjälper Likvidum dig samla dina lån till lägre kostnad eller teckna privatlån med bäst villkor till allt från bilköpet till renoveringen.

  Låna hos Likvidum

  Att ansöka om ett lån hos Likvidum gör du enkelt i ett tvåstegsformulär på deras hemsida. I ett första steg fyller du i önskat lånebelopp, önskad återbetalningstid och dina personuppgifter. Om du vill samla eller lösa tidigare lån anger du det här och då också det totala beloppet för dessa lån. Du kan se uppskattad månadskostnad för ditt lån, men du kommer få mer exakta uppgifter i ett senare skede.

  I steg två väljer du bland annat ditt civilstånd, boendeform, sysselsättning och om du vill lägga till en medsökande. I sådana fall tillkommer ett steg där du fyller i information om personen du vill ska stå med på lånet.

  Signera med BankID och sedan är din ansökan ivägskickad och redo att hanteras. Kreditupplysningen tas hos UC och sedan återkommer Likvidum inom ett dygn.

  Ränta och avgifter

  Du kommer erbjudas olika räntor och lånekostnader från de olika långivare som Likvidum samarbetar med. Vanligtvis hamnar dock den effektiva räntan någonstans mellan 2,95 – 18,95 %. I de låneerbjudanden du får kommer det framgå detaljerad räntekostnad och eventuella tillkommande avgifter som uppläggnings- och aviavgift.

  Kundservice

  Kundservice är redo att hjälpa dig alla vardagar i veckan. De är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och du kan också nå dem via e-post. Om du har några frågor eller behöver rådgivning i ditt val av erbjudande kan du alltid vända dig till kundtjänst.

  I dagsläget finns dock ingen live-funktion där du kan komma i kontakt med kundservicen och under helgen håller kundtjänsten stängt.

  När utbetalningen av ditt lån sker beror på ditt val av långivare. Flera av Likvidums samarbetspartners erbjuder direktutbetalning av lån medan andra tar ett par dagar.

  Om Likvidum

  Likvidum är en låneförmedlingstjänst som hjälper privatpersoner jämföra lån och få bästa erbjudande från långivare och banker, oavsett om du vill teckna ett nytt lån eller samla redan befintliga. Likvidum har en stor kundbas och goda meriter.

  Recension - Likvidum
  Betyg 88100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Minst 10.000 kr i månadsinkomst
  • Folkbokförd i Sverige
  • 18 år eller äldre
  • Skuldfri från Kronofogden sedan minst 6 månader
  • Maximalt en betalningsanmärkning som är äldre än 6 månader
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 - 50 kr Uppl.avgift: 0 - 399 kr