L’EASY

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och avskalad lånetjänst
  • Låna 50 000 kr till vad du vill
  • Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad för lånet
  Nackdelar:
  • Relativt hög ränta
  • Saknar info på hemsida

  Popularitet

  L’EASY har alltid varit ett populärt alternativ på Sverigekredit och mycket beror på enkelheten kring själva tjänsten. Oavsett varför du behöver låna finns L’EASY där som ett alternativ, med erbjudande om lån från 10 000 kr och upp till 50 000 kr.

  Löptiden sträcker sig från 1 till 7 år (12 månader – 84 månader) och du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp.

  Godkända ansökningar

  L’EASY är den långivaren som godkänner flest antal ansökningar av samtliga kreditbolag och banker som erbjuder privatlån. Nästan en fjärdedel av alla som klickar sig till L’EASY skickar in en ansökan och får den godkänd. Statistiken pekar på att L’EASY är en av de bästa långivarna gällande andel godkända ansökningar.

  Trygghet och Service

  L’EASY är ett känt varumärke som ägs av etablerade Thorn, vilket skapar en trygghet för dig som låntagare. Servicen är helt okej, men det finns inga specifika öppettider för kundtjänsten och sidan för lån är inte så informativ som önskat.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren för att få låna hos L’EASY är helt i sin ordning med tanke på att det är ett privatlån på upp till 7 års löptid. Det är motiverade villkor som passar lånebeloppet och den tjänst de erbjuder. Kvaliteten på själva tjänsten håller en hög nivå.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden