Låntagarnas

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Ej vinstdrivande bolag
  • Betalar 1 % av ditt lån
  • Ekonomisk rådgivning
  • Ansökan är ej bindande
  Nackdelar:
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Relativt få samarbetspartners

  Låntagarnas erbjudande

  Låntagarnas är en pionjär inom lånebranschen som valt att sätta låntagarna i fokus, istället för vinstmarginalerna. Låntagarnas är icke-vinstdrivande och allt överskott återinvesteras i företaget för att kunna erbjuda sänkta lånekostnader, bokstavligen!

  När du tar ett lån via Låntagarnas hjälper de dig amortera 1% av lånebeloppet.

  För ett lån på 100 000 kronor motsvarar det 1000 kronor. De använder alltså sin vinst för att betala av på sina kunders lån och på så sätt sänka lånekostnaden.

  Du kan låna från 10 000 och upp till 600 000 kronor. Lånet söks hos flera långivare samtidigt – men bara en UC tas. Inom 24 timmar har du fått erbjudande från alla aktuella långivare, och du kan därefter välja det erbjudande som passar dig bäst.

  Låntagarnas fokuserar på att hjälpa dig samla dina lån och krediter till bättre villkor, men det går även att ansöka om privatlån till andra ändamål som renovering och fordonsköp. Utöver lån erbjuds även kostnadsfri ekonomisk rådgivning.

  Låna hos Låntagarnas

  Det är mycket enkelt att ansöka om lån hos Låntagarnas. Du fyller i hur mycket du vill låna, samt över hur lång tid lånet ska återbetalas. Du får också fylla i hur stor andel av lånet som ska gå till att lösa andra lån och krediter. Därefter är det några personliga uppgifter som ska fyllas i, och så signerar du din ansökan med BankID.

  Så snart ansökan är gjord skickas den ut till de olika långivarna, som sedan har ett dygn på sig att besvara din ansökan och ge dig konkreta låneerbjudanden.

  Ränta och avgifter

  Låntagarnas är en låneförmedlare, vilket innebär att de inte sätter räntan själva. Det gör istället långivarna, och beroende på flera olika aspekter så som exempelvis din nuvarande ekonomiska situation och din kredithistorik, kommer ditt lån att landa på en nominell ränta som ligger mellan 2,95 och 14,95 % (effektiv ränta 3,01-15,99 %).

  Beroende på var du väljer att teckna ditt lån kan även olika avgifter tillkomma, som uppläggningsavgift och aviseringsavgift. Det är dock helt gratis att göra en ansökan hos Låntagarnas – och du binder dig inte till något i samband med din ansökan.

  Låntagarnas betalar in 1% av ditt lånebelopp under 24 månader. Det innebär att en inbetalning motsvarande 0,25% av beloppet görs vid 4 tillfällen under lånets första 2 år. För lån på 100 000 kr motsvarar det 1 000 kr och 250 kr per betalningstillfälle.

  Kundservice

  Utbetalningstiden för de lån som erbjuds varierar beroende på vilken långivare du väljer. Det vanligaste är dock att ditt lån utbetalas inom 1 – 3 bankdagar från det att långivaren fått in alla underskrifter och godkännanden från dig.

  Vid frågor och funderingar kan du kontakta Låntagarnas kundtjänst. Den har öppet varje vardag från klockan 10:00 till 17:00. Här kan du få svar på alla dina frågor, samt ta del av gratis ekonomisk rådgivning vid behov.

  Om Låntagarnas

  Låntagarnas Sverige AB beskriver sig själva som ”Annorlunda – på riktigt”. De har inga aktieägare som kräver avkastning och jobbar varken med bonusar eller provision. Istället återinvesterar de allt överskott i att utveckla verksamheten.

  För att säkerställa detta har de valt att lägga upp sin bolagsform som aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning. Kortfattat innebär det att ägarna inte kan plocka ut mer än statslåneräntan plus en procent i vinst. Med andra ord stannar vinsten i företaget som återinvesteringar – tänkta att gynna kunden.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden