Lånemarknad.se

Lånemarknad.se är en digital jämförelsetjänst för privatlån som marknadsför Advisas tjänst. Ansök om privatlån upp till 600 000 kronor och få låneförslag från upp till 38 olika långivare!
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • 1 UC - upp till 38 låneförslag
  • Trygg och enkel låneansökan
  • Kostnadsfritt och icke-bindande
  Nackdelar:
  • Kreditupplysning från UC
  • Ingen direktchatt för frågor

  Lånemarknad.se erbjudande

  På Lånemarknad.se kan du jämföra lån från 5 000 kronor, upp till 600 000 kronor. Återbetalningstiden kan läggas från 1 år och upp till 18 år. Ansökan görs tryggt och enkelt, och är helt gratis att genomföra. Du förbinder dig inte heller till någonting.

  Ansök och se vad marknaden har att erbjuda dig för lånevillkor!

  Låna hos Lånemarknad.se

  Att ansöka om lån på Lånemarknad.se är en smidig process och du får vanligtvis svar inom 24 timmar. Med en ansökan kan du få låneerbjudande från ett fyrtiotal olika långivare. Därför kan du från vissa aktörer få svar redan inom någon minut, medan andra behöver en längre behandlingstid och svarar i regel inom ett dygn.

  Ansökan görs snabbt och enkelt på Lånemarknad.se. Fyll i önskat lånebelopp och återbetalningstid, följt av övriga lånekostnader och boendekostnad – och signera med ditt BankID. Det tas endast en kreditupplysning hos UC, vilken kommer gå ut till alla potentiella långivare och ligga till grund för de låneerbjudanden du får.

  Kreditupplysningen är giltig i 5 dagar, om du skulle vilja göra en ny ansökan med annan löptid eller lånebelopp och inte vill tynga kreditbetyget med ytterligare en UC.

  Observera att ansökan görs hos Lånemarknad.se, men att den därefter behandlas av Advisa som står bakom tjänsten. Det är hos Advisa du får dina låneförslag.

  Ränta och avgifter

  Det kostar absolut ingenting att ansöka om ett lån via Lånemarknad.se. Utöver ränta för det lån du väljer kan det dock tillkomma uppläggningsavgift och aviavgift, men detta varierar mellan de olika långivarna. Vilka kostnader, i form av ränta och avgifter, som kommer med ett visst lån kommer framgå av de låneförslag du får.

  Räntan sätts individuellt utifrån dina återbetalningsmöjligheter och din ekonomiska situation. I dagsläget kan du hamna någonstans i spannet 2,95 – 26,05 % i ränta.

  Kundservice

  Om du vill ha hjälp med din låneansökan kan du komma i kontakt med kundtjänst alla veckans dagar, och kan då välja mellan att mejla eller ringa. För frågor som rör ett pågående ärende är det bättre att vända sig direkt till Advisas kundtjänst.

  Hur lång tid det tar för ditt lån att betalas ut beror på vilken långivare du väljer och vilken bank de har avtal med. Några av långivarna har direktutbetalning till de större bankerna, men det vanligaste är att du får pengarna på kontot inom 3-5 bankdagar.

  Om Lånemarknad.se

  Lånemarknad.se är en jämförelsetjänst för privatlån där du skickar in en ansökan och får svar från ett stort antal långivare. Tjänsten ägs och drivs av Advisa AB, en låneförmedlare som grundades 2011 med syftet att sänka låntagares kostnader.

  Recension - Lånemarknad.se
  Betyg 88100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Vara minst 18 år gammal
  • Inkomst från jobb/pension på minst 10 000 kr/månad
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 - 40 kr Uppl.avgift: 0 - 600 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!