Lånekoll

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Upp mot 30 låneerbjudanden
  • Stort utbud av lån och bolån
  • 2,90 % som lägst nominell ränta
  • Godkännande tar max 24 h
  Nackdelar:
  • Kreditupplysning via UC
  • Medsökande krävs vid lån av stora belopp

  Lånekolls tjänst

  Lånekoll är en låneförmedlare som funnits på marknaden ända sedan år 2014. De erbjuder en låneförmedling för privatlån och bolån med låga räntor.

  Hos Lånekoll kan du låna mellan 10 000 kr och 600 000 kr. Vid de högre beloppen rekommenderas det att du söker med en medsökande för att få bättre lånevillkor och en lägre ränta. Den löptid du kan välja mellan är 1 och 18 år.

  Ansöka om lån hos Lånekoll

  Hos Lånekoll är det enkelt att ansöka om ett lån och du får snabbt svar. Inom 24 timmar har du fått ett svar från någon av de 30 samarbetspartners som denna låneförmedlare har.

  Du fyller i deras digitala ansökan och specificerar hur mycket du önskar låna och vilken löptid du vill ha. Identifierar sig gör du genom att signera med ditt BankID.

  När låneansökan kommit in så utför Lånekoll en kreditupplysning för att undersöka låntagarens ekonomi. Kreditupplysningen tas från UC. Endast en registrering görs trots att du kan få mer än 30 låneerbjudanden.

  Låna utan säkerhet hos Lånekoll

  När det det lånade beloppet kommer in på ditt konto beror på vilken bank du väljer att låna hos. Lånekoll uppger att det normalt sätt tar mellan tre och fem dagar från ansöka tills dess att pengarna finns på ens konto.

  Hos Lånekoll ansöker du om ett lån utan säkerhet. Det är mycket smidigt och du behöver då inte redovisa vad du ämnar använda de lånade pengarna till.

  5-dagars kundservice hos Lånekoll

  Lånekoll har en kundservice som håller öppet alla vardagar i veckan. De finns då tillgängliga för frågor på telefon, mejl och i deras live chatt.

  Lånekolls medarbetare arbetar mellan kl. 09:00 och 18:00 på måndag till torsdag. På fredagar finns de tillgängliga mellan kl. 09:00 och 17:00. Lånekoll har även en FAQ där de svarar på de vanligast förekommande frågorna.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden