ICA Banken

ICA Banken är idag en av Sveriges populäraste banker som används av ca 3,6 miljoner Svenska konsumenter. Låna upp till 350.000 kr utan säkerhet eller ansök om ett kreditkort om du behöver tillgång till extra pengar i plånboken.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • En trygg bank för alla
  • Låg åldersgräns på 18 år
  • Inga fasta avgifter
  • 3,6 miljoner kunder
  • Erbjuder låneskydd
  Nackdelar:
 • Inget att anmärka på
 • Popularitet

  ICA Banken har stigit i popularitet och nu märker vi väl att fler och fler börjar öppna ögonen för livsmedelskedjans banktjänster. Varumärket är ett av branschens absolut starkaste och tjänsten är mycket förmånlig. Även om banken inte funnits så länge i förhållande till andra storbanker, så rekommenderar vi ICA Banken varmt om du behöver ett större lån.

  Godkända ansökningar

  Som de allra flesta andra svenska storbanker så ställer ICA Banken krav på att låntagaren har en fullgod inkomst, inga betalningsanmärkningar och en sund återbetalningshistorik. På grund av detta så är det inte lika många som ansöker och får sin ansökan godkänd som hos många andra, mindre kreditbolag. Om man däremot jämför ICA Banken med likvärdiga banker så är det förhållandevis många som får sina ansökningar godkända.

  Trygghet och Service

  Att ens motivera tryggheten hos ICA Banken känns överflödig. Som ett av Sveriges äldsta och största bolag så vet du som kund att du är trygg och väl omhändertagen.

  Servicen hos ICA Banken håller hög nivå och som bank och långivare av privatlån så är det vanligt att kundtjänst endast erbjuds på vardagar. ICA Banken har ett eget kundforum där du kan lämna kommentarer och synpunkter på företaget. Där kan du även läsa andras kommentarer och diskussioner kring företagets tjänster.

  Villkor och Kvalitet

  Villkoren är sunda i förhållande till det höga maxbeloppet och den långa löptiden som ICA Banken erbjuder. Positivt är den låga åldersgränsen på 18 år, som givetvis också är lagstadgad för den här formen av tjänst. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och kreditupplysningen sker genom UC (Upplysningscentralen), vilket är vanligt för denna låneformen.

  Kvaliteten går heller inte att ifrågasätta hos ICA Banken. Företaget är som alla vet ett stort och seriöst bolag som uppfyller alla tänkbara krav. Positivt är att du erbjuds att teckna låneskydd som hjälper dig med avbetalningen om du skulle bli långtidssjuk eller arbetslös. Du kan även lösa dina gamla lån och krediter hos ICA Banken för att samla dem och sänka dina lånekostnader.

  Recension - ICA Banken
  Betyg 29100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Lägsta ålder – 18 år.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Fast inkomst
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • Underskrift
  Avi-avgift: 0-25 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!