Finansmatch

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och snabb ansökan
  • Låneförslag från 38 långivare
  • Användarvänlig hemsida
  Nackdelar:
  • Endast kontaktbara via e-post

  Finansmatchs erbjudande

  Finansmatch har som affärsidé att snabbt och enkelt ta fram låneförslag från marknadens ledande banker och långivare. Här kan du alltså jämföra lån online. Finansmatch samarbetar med låneförmedlaren Advisa och förmedlar deras tjänst.

  Här fyller du i en förenklad ansökan som tar mindre än en minut att göra och skicka iväg. Därefter är processen igång och du kan ta del av erbjudanden som levereras direkt till dig. När du får ett nytt erbjudande från en långivare blir du meddelad via sms eller e-post, och kan sedan ta del av förslagen hos samarbetspartnern Advisa.

  Låna hos Finansmatch

  Att ansöka om ett lån sker genom en enkel process där du behöver ange lite grundläggande information om dig själv, vad du tjänar och vilken typ av lån du ansöker om. Du börjar med att ange e-post, personnummer och telefon.

  Därefter anger du information om vad du tänker dig att lånet ska användas till. Här kan du välja bland flera olika val som fordon, shopping, sjukvård, hemmet, tjänster, investering eller buffert. Därefter fyller du i anställningsform och inkomst.

  I ansökningsprocessen kan du även välja att lägga till en medsökande. Det ökar ofta dina chanser att få lånet beviljat och kan göra att du även kan låna ett större belopp. Nu är det bara att skicka in ansökan, som är kostnadsfri och icke-bindande.

  I det skedet tar samarbetspartnern Advisa vid, genom att de vänder sig till sina 38 långivare för att samla in låneförslag. Du kan sedan jämföra alla erbjudanden.

  Ränta och avgifter

  Räntan sätts individuellt och grundas på den kreditupplysning som Finansmatch genomför. I jämförelsen får du alla räntor från respektive långivare specificerade. Räntan är viktig för kostnaden och du ser vilken långivare som har lägst ränta.

  Räntespannet är i dagsläget 2,95 – 26,05 %. I vissa fall kan även aviavgifter och uppläggningsavgifter vara aktuella. Dessa specificeras också i dina låneförslag.

  Kundservice

  Finansmatch erbjuder inte själva någon kundtjänst, men du kan nå dem på deras mejl så svarar de så fort de kan. När det gäller frågor om låneansökan har du Advisas kunniga personal till din tjänst. Dem når du på telefon, chatt eller e-post.

  Kundservice har öppet följande tider:

  Måndag – Torsdag: 09:00 – 20:30

  Fredag: 09:00 – 17:00

  Lördag: 14:00 – 18:00

  Söndag: 14:00 – 18:00

  Finansmatch har alltid som målsättning att betala ut dina pengar så snart som möjligt. Oftast tar det inte mer än 3-5 dagar innan du har pengarna på kontot. En del långivare har också direktutbetalningsavtal med de största bankerna.

  Om Finansmatch

  Finansmatch är en nordisk aktör med flera år inom branschen, som erbjuder en sida för jämförelse av lån. Genom sitt samarbete med låneförmedlaren Advisa kan de erbjuda upp mot 38 attraktiva låneerbjudanden med en enda ansökan.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden