Financier

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och snabb ansökan
  • Svar redan samma dag
  • Låneförslag från 22 långivare
  Nackdelar:
  • Kreditupplysning via UC
  • Ingen egen kundtjänst

  Erbjudande

  Financier erbjuder en tjänst för att ansöka om privatlån hos ett stort antal långivare. Tillsammans med Axo Finans når din låneansökan hela 22 olika kreditinstitut och banker. Med endast en UC kan du alltså jämföra flera aktörer.

  Lån

  Genom Financier kan du ansöka om lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor, med en löptid på upp till 18 år. En ansökan är varken bindande eller avgiftsbelagd. Det innebär att du kan ansöka för att se vilka erbjudanden du får och därefter välja att tacka nej till samtliga om du inte är 100 % nöjd med utbudet – helt utan kostnad.

  Deras hemsida har skapats för att göra ansökningsprocessen så enkel som möjligt för dig som låntagare. Du anger lånebelopp och önskad återbetalningstid, dina grundläggande uppgifter samt civilstånd och anställning. Efter att du signerat med BankID tar samarbetspartnern Axo Finans över och hanterar din låneansökan.

  Redan samma dag börjar det trilla in erbjudanden från de ledande kreditinstituten på marknaden och du kan välja det alternativ som ger dig bäst ränta och villkor.

  Ränta och avgifter

  Räntan hos långivarna varierar och du kommer därför få erbjudanden med olika räntor. I dagsläget är spannet för den effektiva räntan hos Financier 3,70 – 26,90%.

  Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 495 kronor och en aviavgift på 35 kronor i månaden. Du ser de exakta lånekostnaderna i din sammanställning.

  Kundservice

  När du genomfört din ansökan påbörjas arbetet med att hitta den bästa lånelösningen för dig. Har du frågor kan du alltid kontakta Axo Finans kundtjänst.

  Kundservice når du antingen genom chatt, mejl eller att ringa. De har generösa öppettider och har öppet alla dagar utom lördag. När ditt lån väl är godkänt betalas det ut inom några dagar.

  Om Financier

  Financier är en aktör som marknadsför Axo Finans finansiella tjänst. Med hjälp av dem kan du som låntagare hitta några av de bästa lånen på marknaden. Financier erbjuder en okomplicerad tjänst för att låna höga belopp utan krav på säkerhet.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden