Financier

Financier är en jämförelsesida för lån i samarbete med Axo Finans. Genom Financier får du med en låneansökan - och en UC - låneförslag från de största kreditgivarna på marknaden.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Enkel och snabb ansökan
  • Svar redan samma dag
  • Låneförslag från 22 långivare
  Nackdelar:
  • Kreditupplysning via UC
  • Ingen egen kundtjänst

  Financiers erbjudande

  Financier erbjuder en tjänst för att ansöka om privatlån hos ett stort antal långivare. Tillsammans med Axo Finans når din låneansökan hela 22 olika kreditinstitut och banker. Med endast en UC kan du alltså jämföra flera aktörer.

  Låna hos Financier

  Genom Financier kan du ansöka om lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor, med en löptid på upp till 18 år. En ansökan är varken bindande eller avgiftsbelagd. Det innebär att du kan ansöka för att se vilka erbjudanden du får och därefter välja att tacka nej till samtliga om du inte är 100 % nöjd med utbudet – helt utan kostnad.

  Financiers hemsida har skapats för att göra ansökningsprocessen så enkel som möjligt för dig som låntagare. Du anger lånebelopp och önskad återbetalningstid, dina grundläggande uppgifter samt civilstånd och anställning. Efter att du signerat med BankID tar samarbetspartnern Axo Finans över och hanterar din låneansökan.

  Redan samma dag börjar det trilla in erbjudanden från de ledande kreditinstituten på marknaden och du kan välja det alternativ som ger dig bäst ränta och villkor.

  Ränta och avgifter

  Räntan hos långivarna varierar och du kommer därför få erbjudanden med olika räntor. I dagsläget är spannet för den effektiva räntan hos Financier 3,70 – 26,90%.

  Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 495 kronor och en aviavgift på 35 kronor i månaden. Du ser de exakta lånekostnaderna i din sammanställning.

  Kundservice

  När du genomfört din ansökan påbörjas arbetet med att hitta den bästa lånelösningen för dig. Har du frågor kan du alltid kontakta Axo Finans kundtjänst.

  Kundservice når du antingen genom chatt, mejl eller att ringa. De har generösa öppettider och har öppet alla dagar utom lördag. När ditt lån väl är godkänt betalas det ut inom några dagar.

  Om Financier

  Financier är en aktör som marknadsför Axo Finans finansiella tjänst. Med hjälp av dem kan du som låntagare hitta några av de bästa lånen på marknaden. Financier erbjuder en okomplicerad tjänst för att låna höga belopp utan krav på säkerhet.

  Recension - Financier
  Betyg 64100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Åldersgräns på 20 år
  • 230 000 kr i årsinkomst
  • Ej betalningsanmärkningar
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 35 kr Uppl.avgift: 495 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!