Comboloan

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Jämför räntekostnader hos flertalet långivare
  • Endast en kreditupplysning
  • Samla dyra lån och krediter
  • Kan få hjälp med lån fast man har betalningsanmärkning
  • Kostnadsfri ansökan och svar på ansökan inom 24 timmar
  Nackdelar:
  • Ansökningar som inte kan signeras med Bank-ID har längre utbetalningstid

  Popularitet

  Hos Comboloan kan man låna från 10 000 kr upp till 500 000 kr med en löptid på upp till 15 år. När man söker om ett nytt lån är det väldigt viktigt att man tar reda på all fakta och kostnader som rör lånet innan man bestämmer sig. Idag väljer de flesta som ska söka lån att använda sig av en jämförelsesida. Comboloan är en av de sidor som får mer och mer besökare samt ansökningar. Just nu har de samarbete med 10 olika långivare och fler läggs till i snabb takt för att kunna erbjuda ännu fler möjligheter till lån med bra villkor.

  Godkända ansökningar

  En ansökan tar mindre än 2 minuter att fylla i och svar från alla olika långivare kommer inom någon minut och maximal väntetid för eventuella erbjudanden är 24 timmar. Sedan år 2000 har Comboloan hjälpt över 140 000 låntagare med lån som har bäst villkor och kostnader anpassat efter deras behov. Ansökan via Comboloan är helt avgiftsfritt och man förbinder sig inte till någonting så länge man inte accepterar ett erbjudande man får om lån.

  Trygghet och service

  Med en snabb och enkel ansökan är personuppgifterna skyddade genom kryptering av all information. Har man frågor kan man kontakta kundtjänsten för Comboloan antingen genom att fylla i ett formulär på hemsidan, skicka e-post eller chatta direkt på hemsidan. Där kan man få svar på de flesta funderingarna eller vill lämna klagomål om det man kan stöta på angående hemsidan. Särskilda öppettider nämns inte men man kan räkna med ett svar åtminstone inom 24 timmar. Har man frågor om själva lånen får man kontakta respektive bank där man fått erbjudande ifrån.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden