Collector Bank

Hur mycket vill du låna?

Genom Collector Bank kan man ansöka om privatlån. Banken erbjuder lån på mellan 20 000 och 500 000 kronor och lånet kan användas till vad som helst, vilket ger dig som låntagare stor frihet.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Behöver du pengar för att köpa en bil eller ska du renovera sommarstugan? Det kan finnas många olika anledningar till att man behöver låna pengar, men innan du gör din ansökan kan det vara bra att tänka på vissa saker. Här går vi igenom vad du behöver ha i åtanke och vad som är viktigt att veta när du ska låna pengar.  

Collector Bank erbjuder följande:

  • Lån på mellan 20 000 – 500 000 kronor
  • Lång avbetalningstid
  • Lån utan säkerhet
  • Ansökan online

Tryggheten i att välja svenskt

Collector Bank är en svensk bank med huvudkontor i Göteborg. Banken startades 1999 och erbjuder sina kunder privatlån på mellan 20 000 och 500 000 kronor. Letar du efter ett mindre lån kan du i stället titta närmare på sms-lån.

Det finns en del fördelar med just privatlån framför andra typer av lån, men det kommer vi till alldeles strax. Först och främst ska vi titta närmare på vad som är viktigt att tänka på när du ska låna pengar.

Börja med att räkna ihop de utgifter lånet ska täcka

Det är viktigt att räkna med alla de utgifter som ditt lån ska täcka eftersom du då får en tydlig bild över hur stort lån du behöver ta. Samtidigt försäkrar du dig mot att inte ta ett lån som är större än du behöver. Ibland kan det vara lättare sagt än gjort att räkna på utgifter, men här delar vi med oss av våra bästa tips.

Om du till exempel ska bygga en sommarstuga kan det ofta uppstå utgifter som du inte räknat med. Räkna därför alltid med lite marginal så det finns utrymme för oväntade utgifter. När du är klar med det har du bra koll på hur mycket pengar du behöver låna och kan gå vidare till nästa steg.

Gör en budget över din privatekonomi

Genom att göra en budget över dina utgifter och inkomster kan du få en klar bild av om du har råd med lånet i fråga. När du har listat alla dina utgifter och inkomster räknar du ihop beloppen, vilket gör det enkelt för dig att beräkna hur mycket utrymme det finns till avbetalningen på lånet.

Jämför dina alternativ

Det finns många olika lån på marknaden och lånevillkoren kan skilja sig åt en hel del. Jämför lånen så att du får ett lån som passar bäst till just din privatekonomi. Kanske passar det dig bäst med ett lån som sträcker sig över en längre period, vilket oftast betyder en lägre månadskostnad. Eller så kanske du föredrar att betala av lånet snabbt? Möjligheterna är många och därför är det viktigt att jämföra de alternativ som finns på marknaden.

Gör din ansökan

När du väl har beslutat dig för vilket lån du ska ta kan du enkelt ansöka om lånet online. Med hjälp av BankID kan du skriva under låneavtalet och sedan är allt klappat och klart.

Varför välja privatlån från Collector Bank?

Med ett privatlån från Collector Bank får du friheten att göra vad du vill med dina pengar. Det är inte fallet med alla typer av lån. Om man till exempel tar ett billån ska lånet uteslutande användas till att köpa en bil, vilket beror på att bilen fungerar som säkerhet för lånet. Det finns inga krav på vad lånet ska användas till när du tar ett privatlån från Collector.se.

Möjligheterna med ett privatlån är alltså många. Går du i tankar om att börja renovera hemma eller bygga en sommarstuga så är privatlån rätt val för dig. Som tidigare nämnt är det viktigt att inte stressa fram ett lån – ta dig i stället tid och jämför det alternativ som passar bäst för dig och din privatekonomi.

Behöver man skicka in en ansökan?

Med Collector Bank behöver du inte skicka in en ansökan på papper. I stället fyller du i alla dina inkomst- och personuppgifter online och sedan signerar du låneansökan med ditt BankID. Det gör att ansökningsprocessen blir enkel och smidig för dig som låntagare.

Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden