Balanzia

Hur mycket vill du låna?

Balanzia tillhör GCC Capital AB och är verksamma i Norden. De har sitt huvudkontor i Stockholm. Balanzia specialiserar sig på finansiella tjänster som de erbjuder till företag och privatpersoner. Hos Balanzia kan du ta ett privatlån på 10 000 kr – 300 000 kr. När det kommer till återbetalningstiden kan du välja mellan en sådan på minst ett år och som mest 15 år. Den effektiva räntan sträcker sig mellan 6,37 – 21,58%.

Det finns andra alternativ på marknaden som vi rekommenderar. Se vår topplista nedan.

Lån anpassade för dig
Lån anpassade för dig

Privatlån utan säkerhet

Balanzia erbjuder privatlån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver pantsätta någon av dina egendomar för att låna pengar från dem. Lånet ger dig också möjligheten att samla alla dina lån och krediter på ett och samma ställe. Det är något som du kan spara mycket pengar på eftersom det då tillkommer lägre ränta och mindre övriga avgifter.

Gör vad du vill med dina pengar när du tar ett privatlån

En annan fördel med att ta ett privatlån har att göra med det faktum att du gör vad du vill med de pengar som du får från ett sådant lån. Oavsett vad du behöver pengarna till är det därför fritt fram att spendera de på vad du än föredrar.

Det går snabbt att få ett privatlån utbetalt

När du ansöker om ett lån hos Balanzia, och det blir beviljat, tar det i de flesta fall dig mellan 1–4 arbetsdagar att få dina pengar utbetalda. Här är det med andra ord snabba puckar som gäller.

Vad avgör vad räntan blir?

Det finns en hel del saker som kan avgöra vilken ränta du får på ditt lån. Detta kan bland annat handla om din kreditvärdighet, återbetalningstiden, samt ifall du använder dig av en medsökande eller inte.

Öka dina chanser med en medsökande

Du kan öka dina chanser att få din låneansökan beviljad genom att använda dig av en medsökande. Detta är åtminstone fallet så länge du använder dig av en medsökande med en bra kreditvärdighet. Med hjälp av en sådan kan du även få bättre villkor för ditt lån, till exempel låna större summor och få en lägre ränta.

Vad har jag för alternativ om jag inte kan låna pengar från Balanzia?

Om din låneansökan hos Balanzia inte blir beviljad kan du bland annat välja att i stället satsa på ett SMS lån.

Balanzias privatlån

Som tidigare nämnt är Balanzias privatlån ett lån utan säkerhet. Som minst kan du låna 10 000 kr, och som mest 300 000 kr. I de flesta fall kommer pengarna in på ditt konto redan dagen efter att din ansökan blivit beviljad.

Översikt för Balanzias privatlån:

 • Ränta på 5,75% – 19,75%
 • Effektiv ränta på 6,37 – 21,58%
 • Lånebelopp på 10 000 – 300 000 kr
 • Återbetalningstid på 1 – 15 år
 • Uppläggningsavgift på 300 kr
 • Individuell ränta som beror på din kreditvärdighet
 • Elektronisk signering – När ditt lån har blivit beviljat kan du signera kreditavtalet elektroniskt med BankID

Balanzia erbjuder även ett låneskydd. Detta fungerar som en frivillig försäkring som förser din ekonomi med ett extra skydd om något oväntat skulle inträffa. Den täcker din månadskostnad i upp till 12 månader. Handlar det om dödsfall täcker försäkringen hela det lånebelopp som återstår.

Dessa krav måste uppfyllas om du vill kunna låna pengar från Balanzia:

 • Ålder: Minst 20 år
 • Årsinkomst: Minst 180 000 kr
 • Status: Tillsvidareanställd, egenföretagare eller pensionär
 • Folkbokförd i Sverige: Minst 2 år
 • Skulder: Inga skulder hos Kronofogden
 • Skatt: Du måste betala skatt i Sverige
Utforska Sveriges lånelandskap med oss, din pålitliga jämförelsetjänst. Med 20,000 användare varje månad och över 30 års samlad erfarenhet, hjälper vi dig hitta de bästa lånen och ger insikter om budgetering och investeringar. Starta din väg mot smartare ekonomiska beslut.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden