Avenuefinans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • 25 olika låneerbjudanden
  • Låna upp till 600 000 kr
  • Kostnadsfri tjänst
  Nackdelar:
  • Ej garanterat snabba utbetalningar
  • Simpel hemsida
  • Stor variation i räntesatserna

  Popularitet

  Avenuefinans är en populär låneförmedlingstjänst som används av många svenskar som vill låna pengar smidigt och enkelt. De samarbetar med Freedom Finance som är en riktigt populär kreditgivare med Freedom Finance i ryggen är det inte märkligt att många gärna använder sig av Avenuefinans för att ansöka om lån.

  Godkända ansökningar

  Det är Freedom Finance som behandlar alla de ansökningar som kommer in till Avenuefinans. De är kända för att ha en hög frekvens av godkända ansökningar vilket innebär att du hos Avenuefinans har en stor chans att få din låneansökan godkänd. Avenuefinans kommer se till så att du snabbt får svar på den ansökan du skickar in. Vanligtvis kommer det ett svar redan inom ett par timmar.

  Trygghet

  Hos Avenuefinans är det Freedom Finance som är kreditgivaren, ordnar med alla lån och hanterar ansökningarna. Freedom Finance är en riktigt populär kreditgivare som inger stor trygghet och seriositet till alla låntagare Hos Avenuefinans kan du därmed känna dig trygg med det faktum att du är i goda händer. Avenuefinans hanterar alla dina ansökningar med hög säkerhet och konfidentiellt. Det är ett danskt företag som ligger bakom Avenuefinans men för deras svenska marknad så är det enbart Freedom Finance de samarbetar med. Avenuefinans används helt enkelt för att marknadsföra deras fina produkt till sig som låntagare.

  Kundservice

  Avenuefinans uppger dessvärre ingen information om kundtjänst.  Det enda som du som låntagare får nöja dig med är en mejladress som du kan kontakta företaget på. Dock finns det inga öppettider eller upplysningar om hur lång tid det tar att få svar. Freedom Finance, som är kreditgivaren som behandlar din ansökan, har dock en kundservice som håller öppet dygnet runt under veckans alla dagar. Den kan du kontakta vid behov om du vill höra hur det går med din ansökan.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden