Aros Finans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Låna upp till 600 000 kr
  • Få svar samma dag
  • 17 olika samarbetspartners
  Nackdelar:
  • Använder UC för kreditkoll
  • Tunt med information på hemsidan
  • Vissa delar av sidan är ej översatt från norska

  Popularitet

  Aros Finans är en låneförmedlingstjänst som marknadsför den förmedlingstjänst som Axo Finans har. Här finns det många välkända banker att låna av. Aros Finans är en populär förmedlingstjänst. Det är inte så så konstigt med tanke på att du snabbt får svar på din ansökan, vanligtvis redan samma dag och du kan få upp till 17 låneerbjudanden. Aros Finans är en relativt välkänd aktör på den svenska lånemarknaden när det kommer till att jämföra lån. Här kan du spara mycket tid.

  Godkända ansökningar

  Det är Axo Finans som behandlar de ansökningar som kommer in till Aros Finans då Aros Finans marknadsför deras tjänst. Axo Finans är duktiga på att godkänna de ansökningar som kommer in och de flesta låntagare får därför gott om låneerbjudanden från de banker som Aros Finans samarbetar med.

  Trygghet och Service

  Du kan känna dig trygg och säker när du ansöker om ett lån genom Aros Finans. Såväl Aros Finans som Axo Finans är trygga bolag som är vana vid att hantera låneansökning. Tryggheten ger såklart Aros Finans ett stort plus i kanten och de har fått bra recensioner av sina låntagare. Deras hemsida är något fattig på information men den mest relevanta finns att tillgå.

  Aros Finans har också en kundservice du kan kontakta om du vill få ytterligare information om deras lånetjänst eller hjälp med att fylla i din ansökan. Kundservicen håller öppet under veckans alla vardagar mellan kl. 09:00 – 16:00. Du kan inte ringa in till Aros Finans men du kan nå kundservicen via mejl och ett svar kommer relativt snabbt av deras kunniga medarbetare.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden