Arcadia Finans

Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Genom att ansöka genom Arcadia Finans så får man en mängd olika låneerbjudanden att välja mellan. Arcadia Finans samarbetar med upp till 35 olika banker och långivare
  • Hos Arcadia Finans kan man ansöka om stora lånebelopp. Maxbeloppet är hela 600 000 kr
  • Hos Arcadia Finans kan man få ett lån godkänt trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar. Detta leder dock till en högre ränta
  Nackdelar:
  • Den kreditupplysning som Arcadia Finans utförs tas genom UC, vilket år något som många låntagare vill undvika för att skydda deras kreditvärdighet.
  • Hos Arcadia Finans kan man ej låna ett lägre belopp än 25 000 kr. Därmed passar det ej att ansöka om ett lån hos denna låneförmedlare om man är i behov av ett lågt belopp med snabb återbetalning.

  Enkelt och smidigt hjälper Arcadia Finans dig att plocka ut de bästa alternativen med den lägsta räntan för dig som låntagare. Det sparar dig tid eftersom att du själv slipper sända in flera ansökningar till olika banker och kreditgivare. För att genomföra låneförmedlingen samarbetar Arcadia Finans med Axo Finans. Det innebär att det faktiskt är Axo som handlägger din ansökan.

  Låna upp till 600 000 kr

  Hos Arcadia Finans kan du leta efter lån från mellan 25 000 kr och 600 000 kr. Att sända in en ansökan hos Arcadia Finans är helt kostnadsfritt när du vill låna pengar. Hela 35 banker och långivare har valt att ansluta sig som samarbetspartners, vilket innebär att din ansökan når ut till många och ökar dina chanser att hitta ett så bra erbjudande som möjligt.

  Att ansöka hos Arcadia Finans är mycket enkelt och smidigt och görs via deras hemsida. Redan inom 24 timmar brukar du sedan motta ett flertal olika låneerbjudanden. Så snart en låneansökan har blivit godkänd så får du in pengarna på ditt konto, ofta kan det ske redan under samma bankdag eller den nästföljande.

  Endast en registrering hos UC

  Trots att du ber om låneerbjudanden från flera långivare så görs endast en kreditupplysning. Denna görs hos UC. Genom Arcadia Finans kan du därmed hitta det bästa och billigaste lånet utan att få många registreringar hos UC.

  Lånekrav hos Arcadia Finans

  För att kunna ansöka om ett lån genom Arcadia Finans så måste du uppfylla följande krav:

  • Ha fyllt 18 år och vara myndig
  • Ha en deklarerad årsinkomst om minst 100 000 kr
  • Inget skuldkonto hos Kronofogden

  Olika räntor

  Räntan varierar på vilken bank eller kreditföretag som man lånar hos. Som en riktlinje brukar dock den individuella räntan ligga på 2,95 % – 27 % och den effektiva räntan brukar vara på mellan 2,99 % – 29,90 %.

  Kundservice för hjälp

  Om du har frågor om deras service så kan du enkelt kontakta Arcadia Finans. De finns tillgängliga på e-mailadressen: kundtjanst@arcadiafinans.se.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden