Arcadia Finans

Arcadia Finans är en marknadsplats där du kan få hjälp att finna den bästa långivaren. De samarbetar med låneförmedlaren Freedom Finance och genom att sända in en ansökan så får du hjälp med att hitta det bästa lånet från över 20 banker och långivare.
Snabbval:
Läser in...
  Fördelar:
  • Genom att ansöka genom Arcadia Finans så får man en mängd olika låneerbjudanden att välja mellan. Arcadia Finans samarbetar med över 20 olika banker och långivare
  • Hos Arcadia Finans kan man ansöka om stora lånebelopp. Maxbeloppet är hela 600 000 kr
  • Hos Arcadia Finans kan man få ett lån godkänt trots att man har en eller flera betalningsanmärkningar. Detta leder dock till en högre ränta
  Nackdelar:
  • Den kreditupplysning som Arcadia Finans utförs tas genom UC, vilket år något som många låntagare vill undvika för att skydda deras kreditvärdighet.
  • Hos Arcadia Finans kan man ej låna ett lägre belopp än 5 000 kr. Därmed passar det ej att ansöka om ett lån hos denna låneförmedlare om man är i behov av ett lågt belopp med snabb återbetalning.

  Enkelt och smidigt hjälper Arcadia Finans dig att plocka ut de bästa alternativen med den lägsta räntan för dig som låntagare. Det sparar dig tid eftersom att du själv slipper sända in flera ansökningar till olika banker och kreditgivare.

  Låna upp till 600 000 kr

  Hos Arcadia Finans kan du leta efter lån från mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Att sända in en ansökan hos Arcadia Finans är helt kostnadsfritt när du vill låna pengar.

  Att ansöka hos Arcadia Finans är mycket enkelt och smidigt och görs via deras hemsida. Redan inom 24 timmar brukar du sedan motta ett flertal olika låneerbjudanden. Så snart en låneansökan har blivit godkänd så får du in pengarna på ditt konto, ofta kan det ske redan under samma bankdag eller den nästföljande.

  Endast en registrering hos UC

  Trots att du ber om låneerbjudanden från flera långivare så görs endast en kreditupplysning. Denna görs hos UC. Genom Arcadia Finans kan du därmed hitta det bästa och billigaste lånet utan att få många registreringar hos UC.

  Lånekrav hos Arcadia Finans

  För att kunna ansöka om ett lån genom Arcadia Finans så måste du uppfylla följande krav:

  • Ha fyllt 18 år och vara myndig
  • Ha en deklarerad årsinkomst om minst 100 000 kr
  • Inget skuldkonto hos Kronofogden

  Olika räntor

  Räntan varierar på vilken bank eller kreditföretag som man lånar hos. Som en riktlinje brukar dock den individuella räntan ligga på 2,95–29,90% och den effektiva räntan brukar vara på mellan 2,99% till 34,36%.

  Kundservice för hjälp

  Om du har frågor om deras service så kan du enkelt kontakta Arcadia Finans. De finns tillgängliga på såväl e-mail som på telefon.

  Recension - Arcadia Finans
  Betyg 84100
  av Sverigekredit.se

  Villkor

  • Låntagaren måste ha fyllt 18 år och vara myndig för att ansöka.
  • Låntagaren måste vara svensk medborgare och vara folkbokförd i Sverige.
  • Låntagarens årsinkomst måste vara på minst 100 000 kr och finnas med i tidigare deklaration.
  • Låntagaren får inte ha några obetalda skulder eller en pågående tvist hos Kronofogden.
  • Vid ansökan måste ett svensk bankkonto, en mejladress och ett mobiltelefonnummer uppges.
  Betalningsanm. Utan UC
  Utbetalning helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Avi-avgift: 0 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!