Kontakt

På Sverigekredit värderar vi dina tankar, feedback och förfrågningar högt. Om du har synpunkter på vår webbplats, vår tjänst, eller om du har förslag på långivare som du tycker borde inkluderas, tveka inte att kontakta oss. Om du har frågor gällande lån, krediter eller andra ekonomiska aspekter, besök gärna vår vanliga frågor -sida för utförliga svar. För andra ärenden, använd formuläret nedan eller mejla oss direkt baserat på arten av din förfrågan till följande e-postadresser.

Sverigekredit - Kontakt - ()

OBS! Sverigekredit erbjuder inte utlåning av någon form och vi kan ej hantera frågor eller ärenden gällande befintliga lån hos våra samarbetspartners. Vi hänvisar samtliga ansökningar, frågor gällande befintliga lån och kreditkontroller till respektive långivare där ärendet gäller.

Informationsförfrågningar:

info@sverigekredit.se

Media och press:

advertising@sverigekredit.se

Jobb och rekrytering:

press@sverigekredit.se

Affärspartnerskap:

partnerships@sverigekredit.se

Användarfeedback:

feedback@sverigekredit.se


Vi uppskattar all feedback som hjälper oss att förbättra vår tjänst. Använd gärna formuläret på denna sida eller mejla oss direkt på feedback@sverigekredit.se
Om du upplever tekniska problem eller andra svårigheter, mejla vårt supportteam på support@sverigekredit.se så hjälper vi dig så snart som möjligt.
Fantastiskt! Skicka ett mejl till vårt team på support@sverigekredit.se,så tar vi kontakt med dig inom kort.
För annonseringsförfrågningar, vänligen kontakta vårt marknadsföringsteam på advertising@sverigekredit.se.
Vi är ständigt på jakt efter begåvade och passionerade individer som vill bidra till vårt team. För de senaste jobbmöjligheterna, besök vår karriärsida under Firstborn Group på LinkedIn. Om ingen position matchar din profil just nu, tveka inte att skicka en spontanansökan till press@sverigekredit.se.
Ja, vi tar dataskydd mycket seriöst. All personlig information hanteras med största konfidentialitet och i enlighet med alla relevanta lagar.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden