Kontakt

Läs gärna våra vanliga frågor först.

Har jag skuld hos er och hur mycket?
Nej du kan omöjligt ha en skuld hos oss då vi inte erbjuder utlåning. Sverigekredit är endast en jämförelsetjänst av lån och krediter.

Hur mycket kan jag låna?
Detta är en fråga som långivaren avgör. Vi på Sverigekredit hjälper dig med att hitta de långivarna på marknaden som erbjuder bästa tänkbara villkor. Det är dock långivaren som tar beslut om lånevillkoren då dessa sätts individuellt för varje låntagare.

Kan jag låna med skuld hos Kronofogden?
Nej, du kan inte få din ansökan godkänd med skuld hos Kronofogden. Ta kontakt med en skuldrådgivare hos din kommun för att få hjälp med att bli skuldfri.

Kan ni spärra mitt personnummer?
Nej vi kan inte spärra dig för lån och kreditupplysning då vi inte erbjuder utlåning eller utför några kreditupplysningar. Läs vår information om att spärra personnummer.

Kan ni hjälpa mig att få min ansökan godkänd?
Nej, varje långivare gör en kreditupplysning och en kreditbedömning utefter de lagar och regler som gäller för kreditgivning i Sverige. Vi kan inte påverka några beslut eller öka dina chanser att få ditt lån beviljat.

Har jag en betalningsanmärkning?
Betalningsanmärkningar är något som delas ut av de olika kreditupplysningsföretagen. Upplysningscentralen, Creditsafe och Bisnode är några exempel på kreditupplysningsföretag som du kan vända dig till för att få svar på frågan.

Kontakta oss gärna om ni har frågor gällande webbsidan och vår tjänst eller förslag på kreditbolag som saknas här.


obsOBS! Sverigekredit erbjuder inte utlåning av någon form och vi kan ej hantera frågor eller ärenden gällande befintliga lån hos våra samarbetspartners. Vi hänvisar samtliga ansökningar, frågor gällande befintliga lån och kreditkontroller till respektive kreditbolag där ärendet gäller.


Sverigekredit