Kontakt

obsOBS! Sverigekredit erbjuder inte utlåning av någon form och vi kan ej hantera frågor eller ärenden gällande befintliga lån hos våra samarbetspartners. Vi hänvisar samtliga ansökningar, frågor gällande befintliga lån och kreditkontroller till respektive långivare där ärendet gäller.


Nej, du kan omöjligt ha en skuld hos Sverigekredit då vi inte erbjuder lån. Sverigekredit är endast en jämförelsetjänst av lån och krediter från olika kreditgivare.
Vi kan tyvärr inte besvara detta då det är en fråga som långivaren avgör. Sverigekredit kan hjälpa dig att hitta de långivare som har bästa tänkbara villkoren. Dock är det alltid långivaren som tar beslut om lånevillkoren då dessa bestäms individuellt för varje långivare.
Ja, det finns långivare som accepterar skulder hos Kronofogden. Vi rekommenderar dock inte att du tar fler lån om du redan har en skuld hos Kronofogden. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med en skuldrådgivare hos din kommun för att få hjälp med att bli skuldfri.
Nej, vi kan inte spärra dig för lån och kreditupplysning då vi inte erbjuder utlåning eller utför några kreditupplysningar. Läs vår information om att spärra personnummer.
Nej, varje långivare gör en kreditupplysning och en kreditbedömning utefter de lagar och regler som gäller för kreditgivning i Sverige. Vi kan inte påverka några beslut eller öka dina chanser att få ditt lån beviljat.
Betalningsanmärkningar är något som delas ut av de olika kreditupplysningsföretagen. Upplysningscentralen, Creditsafe och Bisnode är några exempel på kreditupplysningsföretag som du kan vända dig till för att få svar på frågan.

Vill du komma i kontakt med oss gällande vår hemsida, vår tjänst eller har förslag på långivare du tycker saknas kan du kontakta oss genom formuläret nedan eller mejla oss på enquiries@firstborngroup.com.

  Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

  *” anger obligatoriska fält

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden