Kontakt

obsOBS! Sverigekredit erbjuder inte utlåning av någon form och vi kan ej hantera frågor eller ärenden gällande befintliga lån hos våra samarbetspartners. Vi hänvisar samtliga ansökningar, frågor gällande befintliga lån och kreditkontroller till respektive långivare där ärendet gäller.


Vanliga frågor

Har jag skuld hos er och hur mycket?

Nej, du kan omöjligt ha en skuld hos Sverigekredit då vi inte erbjuder lån. Sverigekredit är endast en jämförelsetjänst av lån och krediter från olika kreditgivare.

Hur mycket kan jag låna?

Vi kan tyvärr inte besvara detta då det är en fråga som långivaren avgör. Sverigekredit kan hjälpa dig att hitta de långivare som har bästa tänkbara villkoren. Dock är det alltid långivaren som tar beslut om lånevillkoren då dessa bestäms individuellt för varje långivare.

Kan jag låna med skuld hos Kronofogden?

Ja, det finns långivare som accepterar skulder hos Kronofogden. Vi rekommenderar dock inte att du tar fler lån om du redan har en skuld hos Kronofogden. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med en skuldrådgivare hos din kommun för att få hjälp med att bli skuldfri.

Kan ni spärra mitt personnummer?

Nej, vi kan inte spärra dig för lån och kreditupplysning då vi inte erbjuder utlåning eller utför några kreditupplysningar. Läs vår information om att spärra personnummer.

Kan ni hjälpa mig att få min ansökan godkänd?

Nej, varje långivare gör en kreditupplysning och en kreditbedömning utefter de lagar och regler som gäller för kreditgivning i Sverige. Vi kan inte påverka några beslut eller öka dina chanser att få ditt lån beviljat.

Har jag en betalningsanmärkning?

Betalningsanmärkningar är något som delas ut av de olika kreditupplysningsföretagen. Upplysningscentralen, Creditsafe och Bisnode är några exempel på kreditupplysningsföretag som du kan vända dig till för att få svar på frågan.

Fyll i din mejladress här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev:


Vill du komma i kontakt med oss gällande vår hemsida, vår tjänst eller har förslag på långivare du tycker saknas kan du kontakta oss genom formuläret nedan eller mejla oss på info@sverigekredit.se.

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!