Här är Bank Norwegian

Bank Norwegian

Bank Norwegian är en norsk internetbank som grundades 2007. Verksamheten tilltalar den privata marknaden och erbjuder enkla, standardiserade samt inlåning- och utlåningsprodukter via internet. Bank Norwegians främsta mål är att förse sina kunder med de mest optimala lösningarna och användning av finansiella tjänster på internet. Inom verksamheten står teknologi och innovation i centrum och för en modern person som gillar effektivitet är detta en bank att rekommendera.

Bank Norwegian AS är dotterbolag till norska Norwegian Finans Holding ASA som är ett uteslutande förvaltningsbolag och därmed inte innehar några andra funktioner än att förvalta aktierna i dotterbolaget.

Företagsidén som verksamheten utgår från baseras på marknadens bästa lösningar inom e-handel och självbetjäning. Mycket handlar även om aktuella och attraktiva erbjudanden samt kostnadseffektiv drift för att kunna erbjuda en hållbar och lönsam lösning för kunder och ägare.

Låna pengar utan säkerhet

När du ansöker om att ta lån hos Bank Norwegian kan du få svar direkt. Du kan nämligen ansöka om lån och kredit som inte kräver någon typ av säkerhet. Ansökningen genomförs snabbt och smidigt och kan fullföras på internet med BankID. För att genomföra en ansökan måste de tre följande kriterierna vara uppfyllda:

  • Inte har några betalningsanmärkningar
  • Är över 23 år
  • Har varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna

Räntan för de lån som erbjuds hos Bank Norwegian är individuella f n 8,99% – 22,49% och villkoren bestäms efter kreditprövning.

Exempel: Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 40,51%’

Kreditkort

Hos bank Norwegian kan kunder även ansöka om kreditkort. Vid användning av kreditkortet får kunder:

  • Bonus med upp till 20% CashPoints när man flyger med Norwegian
  • Bonus med 1% CashPoints på alla varuköp – man sparar till sin nästa semester hela året!
  • Ingen avgift på varuköp, varken i Sverige eller utomlands
  • Upp till 45 dagars räntefri kredit
  • Upp till 100.000 kr i kredit
  • Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd

Ex. vid uppskjuten betalning: eff 21,93%, 15000 ö/12 m. Tot: 16.673

Om du vill jämföra banker och lån, besök gärna vår topplista.

Niklas har en gedigen bakgrund inom ekonomi. Tack vare sin erfarenhet inom såväl banksektorn som retailbranschen, startups och väletablerade företag så har han skaffat sig en bred kunskapsbas inom ekonomi och finans. Att ha arbetat med såväl privatpersoner som företag har gjort att han fått ett brett perspektiv på hur behovet av finansiella lösningar ser ut från olika kunders perspektiv. Vidare har Niklas ett gediget intresse för värdepappersmarknaden. Att ständigt hålla sig uppdaterad om de senaste nyheterna är en självklarhet för honom. Denna breda kunskapsbas har sedan legat till grund för det Sverigekredit.se är idag.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden